DF annoncere dansk udgave af Breitbart


Gå til bund
Gravatar

#2 arne_v 7. aug. 2018 14:32


Endnu et dansk netmedie har set verdens lys.

Dansk Folkeparti har nemlig lagt sig i slipstrømmen af flere andre partier og lanceret en ny kommunikationskanal, der antager karakter af journalistik.

DitOverblik.dk, som DF's medie hedder, skal ifølge hjemmesiden være »et borgerligt-nationalt nyhedssite, som dækker dansk politik med særligt fokus på emner og vinkler, der har interesse for den borgerlige-nationale debat i Danmark«.


Ingen omtale af Breitbart. Den sammeligning er din.
The greater danger for most of us lies not in setting our aim too high and falling short; but in setting our aim too low, and achieving our mark.
Gravatar

#3 Claus Jørgensen 7. aug. 2018 14:44

#2

Men det er en god sammenligning!
Gravatar

#4 CBM 8. aug. 2018 09:14

jeg har hørt et interview i radio 24/7 her til morgen omkring dette nye medie... og ja.. det er ABSOLUT ikke "uafhængigt" ... ROTFLMAO ... Ret underholdende (og pinligt) interview iøvrigt
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#5 Chucara 16. aug. 2018 09:22

Det er da det sidste vi har brug for. Nyheder skal ideelt set være apolitiske, og ikke drevet af et parti. Sammenligningen med breitbart er spot on, og ethvert rationelt menneske, der har læst den "avis" synes ikke det er en model, vi skal importere til Danmark.
Newz.dk: Hvor alle er eksperter indenfor alt.
Gravatar

#6 coolmoon 17. aug. 2018 09:38

jeg annoncere også lige et kommende website: www.nutids-r.dk
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login