mboost-dp1

AI skepsis


Gå til bund
Gravatar #2 - larsp
31. mar. 2023 09:19
Håbløst og kontraproduktivt initiativ.

Det er ikke realistisk at få alle aktører til at holde en pause med AI, så resultatet ville være at "the good guys" underskriver og klapper hesten, mens "the bad guys" giver den fuld gas og får et forspring.

Det er SUPER vigtigt at der bliver lavet memes, fis og ballade med de nyeste og bedste AI tools, for det informerer den brede befolkning om hvad der er muligt og øger den generelle skepsis for materiale online. Alternativet ville være at bad actors kunne lave f.eks. deep fakes og folk ville falde for det.

Næh. Ånden er ude af flasken. Det er bare om at følge med og udforske de nye muligheder i stedet for at stikke hovedet i busken.
Gravatar #3 - arne_v
31. mar. 2023 13:30
#2

Der er masser af den slags åbne breve med underskrivere på internettet.

Den eneste grund til at den her får opmærksomhed er nogle af navnene, primært:

Elon Musk
Steve Wozniak
Andrew Yang

At en flok universitetsprofessorer er bekymrede og ønsker regulering er ikke så overraskende, men der er altså også folk fra lad os kalde det "high tech erhvervsfolk".
Gravatar #4 - arne_v
31. mar. 2023 16:47
#2

Men Bill Ackman er enig med dig:

https://twitter.com/BillAckman
Gravatar #5 - dugfrisk
1. apr. 2023 00:52
If they get there first........ah ah ah ah
Gravatar #6 - larsp
2. apr. 2023 12:56
arne_v (3) skrev:
#2

Der er masser af den slags åbne breve med underskrivere på internettet.

Den eneste grund til at den her får opmærksomhed er nogle af navnene, primært:

Elon Musk
Steve Wozniak
Andrew Yang

At en flok universitetsprofessorer er bekymrede og ønsker regulering er ikke så overraskende, men der er altså også folk fra lad os kalde det "high tech erhvervsfolk".

Elon Musk tror også at vi lever i en simuleret virkelighed. Jeg lytter nogle gange til Scott Adams podcast når jeg ikke kan falde i søvn, (han er pænt kedelig), og ifølge Scott er Musk m.fl. abonnenter på idéen at vi lever i en simulation. De leverer argumentet at teknologisk avancerede civilisationer vil nå til det punkt at de med teknologi kan simulere en teknologisk avanceret civilisation, som derefter vil nå til det punkt at det kan simulere en teknologisk avanceret civilisation, osv. Ifølge dette argument er der dermed matematisk en meget lille chance for at vi ikke lever i en simulation. Der er en Rick and Morty episode med en lignende idé.

Jeg køber den ikke. Man kan bestemt simulere ting og sager, men ingen jordlig eller ekstra jordlig entitet kan lave en simulation der er så avanceret at den kan simulere simuleringen af en under civilisation. Med andre ord, man kan sikkert simulere alt muligt, men for hvert "inception" skridt øges sværhedsgraden og showet kommer hurtig til ende.

Med andre ord: Vi lever ikke i en simulation.

Og Elon har ikke altid ret.
Gravatar #7 - arne_v
2. apr. 2023 13:10
#6

Elon Musk har absolut ikke altid ret.
Gravatar #8 - arne_v
2. apr. 2023 13:15
#6

Med hensyn til ideen omkring at verden er en simulation, så er det en meget gammel ide.

Ældre en Musk og ældre en The Matrix.

https://en.wikipedia.org/wiki/World_on_a_Wire

https://en.wikipedia.org/wiki/Simulacron-3

(jeg har faktisk set den TV mini-serie for mange år siden)
Gravatar #9 - dugfrisk
2. apr. 2023 17:20
Men ofte sker ting vi aldrig kan få svar på. Samtidigt kan mennesket simulere en virkelighed for andre mennesker eller dyr, og bilde dem ind, at den simulation er virkelighed. Hvis du tager en burhøne ud af dens "normale" habitat vil du opleve, at hønen ikke kan agere, som normale høner kan. Den vil stå ude i regnen, blive syg, for den har måske aldrig oplevet, hvad regndråber er.

Gravatar #10 - arne_v
11. apr. 2023 00:17
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login