mboost-dp1

Root af HTC One X


Gå til bund
Gravatar #1 - Chewy
7. maj 2012 00:03
Hva så allesammen.

Jeg sidder pt. og venter på at posten kommer med min spritnye One X. Og mens jeg venter er jeg gået i gang med at tjekke op på hvordan jeg får rooted den, på den nemmeste og mest sikre måde.
Derfor vil jeg hører om der skulle være nogen her på siden der har erfaringer med root af den model.
Jeg har selv fundet disse sider:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1...

Som jeg kigger nærmere på. Men hvis der skulle være en derude der har erfaringer med en nemmere/bedre måde at gøre det på så vil jeg rigtigt gerne høre fra jer..

På forhånd tak.
Gravatar #2 - rumagenten
7. maj 2012 05:33
Xda plejer at have styr på deres Shit, men det er dog stadig kun brugere. Har brugt guides derinde fra begge gange jeg har skulle roote, uden problemer. Til min galaxy Nexus var det et program til at gøre det hele.
Gravatar #3 - Chewy
7. maj 2012 15:26
@ #2
Lige så her. XDA plejer at være folk der har styr på det, og den ene af de måder jeg har fundet, går gennem HTC og er derfor "officiel".
Jeg var bare interreseret i at høre andre erfaringer. Hvis der f.eks. var en 1-click løsning ville det være meget nemmere :-) (Selvom det nok er lidt for tidligt til den slags løsninger..
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login