Opret bruger | Log ind

Billede: Forsvaret

Forsvaret træner cyberkrig

Via Forsvaret, af thimon

31 mar. 2012 22:39Det danske forsvar deltager i disse dage i en stor NATO-øvelse, hvor formålet enten er at beskytte eller angribe en internetudbyder.

Der er ti blå hold, der skal beskytte internetudbyderen, mens 5 røde hold skal angribe internetudbyderen. Øvelsen bliver koordineret fra Tallinn i Estland, og har deltagelse af både NATO-lande og ikke-NATO-lande. Øvelsen foregår under organisationen Multinational Experience, der er oprettet af NATO. Det danske hold er sammen med svenske og norske kollegaer sammensat af både civile og militære computereksperter på et blåt hold.

Fra det blå hold med de skandinaviske computereksperter kan Bjarte Malmedal fra det norske forsvar fortælle, at det ikke går så godt, men han håber at de kan vinde i morgen.

Lige nu går det ikke så godt. Det er udfordrende, fordi vi er et hold af mennesker, som ikke har arbejdet sammen før, og vi skal forsvare et netværk, som vi kun har set i nogle få dage, mod en meget kompetent modstander. Men vi gør fremskridt, og vi håber, at vi er på den vindende side i morgen.
Bjarte Malmedal, Norske forsvar

Tryk på Læs Mere for at se hele teksten


#1 jpvg 1. apr. 2012 00:58

De får møgklask.

#2 ufomekaniker 1. apr. 2012 01:45

KMD og Amanda FTW!!!!!

Se versioner

#3 boe 1. apr. 2012 08:01

var lige ved at tro det var en aprilsnar

#4 Hængerøven 1. apr. 2012 21:52

Lidt lang tid at bruge på at lære dem, at hive net kablet ud af væggen :)
Pewbe + Hængerøven 4 eva !

#5 baadz2 2. apr. 2012 08:46

#2 Amanda er så lavet af CSC, ikke KMD.

#6 Hubert 2. apr. 2012 09:54

Lidt lang tid at bruge på at lære dem, at hive net kablet ud af væggen :)
Hængerøven (4)


Det er ovre de dage hvor man vil trække kablet ud eller blot slukke maskinen. Der er nogle ret vigtige informationer man ikke får med hvis man laver det nummer.
issues may or may not exist until they are found."… Shrödinger's Vulnerability

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret BrugerLogin