1337arts

Forladt rumstation styrter snart mod Jorden

Kinas første rumstation, Tiangong Yihao, blev sendt op i 2011 og var i brug frem til 2016, hvor man mistede kontrollen over den. Siden har man forsøgt at regne ud, hvor og hvornår den ville lande.

Det seneste bud lyder, at rumstationen vil ramme Jorden mellem d. 29. marts og d. 9. april. Mere specifikt regner man med, at den vil lande et sted i Sydeuropa – muligvis i Spanien, Frankrig, Portugal eller Grækenland.

Det er dog kun kvalificerede gæt, da rumstationen i teorien kan lande et hvilket som helst sted mellem breddegraderne 43°N og 43°S, der altså inkluderer alt fra Amerika til New Zealand og store havområder.

Det meste af den 8,5 ton tunge rumstation vil brænde op i atmosfæren på vej ned, men eksperter advarer, om at enkelte vragdele på op til 100 kilo kan klare sig hele vejen til Jordens overflade.

Man kan følge med i, hvor Tiangong 1 befinder sig på denne side.





Gå til bund
Gravatar

#1 DStruct 14. mar. 2018 14:15

Altså dele der vejer 100 KG, når de rammer jorden eller når de kommer ind i atmosfæren, hvis det er når de rammer jorden så virker det sQ halvfarligt hvis de kommer med 10.000 km/t
Buy land. They've stopped making it
Gravatar

#2 Ufomekaniker 15. mar. 2018 11:13

Et 100 kg projektil?
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login