mboost-dp1

Shutterstock

Ford overrasker F-150 Lightning-ejere med tilbehør, der kan genoplade strandede Teslaer

- Via The Verge -

Fords nye F-150 Lightnings opladningskapacitet gør det muligt for ejere at bruge den elektriske trucks massive batteri til at oplade andre elbiler. Og nu inkluderer virksomheden tilsyneladende nyt tilbehør, der kan hjælpe strandede Teslaer med at blive opladet.

Det rapporterer The Verge.

Et medlem af et online-forum for nye F-150 Lightning-ejere delte et billede af det nye tilbehør, en J1772-adapter til Tesla-køretøjer af et el-opladningsfirma ved navn Lentz. Ejeren var overrasket, fordi adapteren ikke var opført blandt standardtilbehøret, der ville blive leveret med den nye truck.

Mens de fleste elektriske køretøjer har et standard J1772-opladningsstik, kræver Tesla et proprietært stik, der er en del af virksomhedens Supercharger-netværk – selvom virksomheden sidste år annoncerede planer om at åbne sine opladere for ikke-Tesla-elbiler.

F-150 Lightning-ejere var positivt glade for tanken om at redde strandede Tesla-køretøjer. “We can help all those poor dead Teslas,” skrev medlemmet. Et andet medlem af forummet skrev, at vedkommende ville tilføje et kofanger-mærkat til sin truck med teksten “Tesla Rescue Squad”.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login