Google Inc.Første officielle forældre-app fra Google til Android

Via Softpedia -

Første Android-app fra Google til forældres kontrol Mens der er andre tredjepart-apps på markedet, kommer Google nu for første gange selv med en app, der giver forældre mulighed for at kontrollere, hvilke apps, børnene har adgang til på Android-enheden.

Efter installation af ‘Family Link’, kan man godkende eller fravælge apps, som barnet ønsker at hente fra Google Play, og man kan få månedlige eller ugentlige afrapporteringer om barnets brug. Det er også muligt at sætte tidsbegrænsning på enheden.

Indtil videre er Family Link kun til download for amerikanere, der får en invitation til ‘early access’-programmet, som Google bruger til at samle erfaring til udvikling af appen.

Den nedre grænse for styresystem er Android 7.0 Nougat med enkelte 6.1 Marshmallow-enheder undtaget.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 17. mar. 2017 08:25

dejligt og på tide må man sige...

så kunne man måske endelig få listet en rigtig tablet i hænderne på knægten!
Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gravatar

#2 Hærmoriden 18. mar. 2017 10:07

Jeg trænger oase til at min datter får den app til hendes iPad. For satan hun kan spilde meget tid ved den i stedet for at lege med hendes venner :D
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login