mboost-dp1

Mozilla

Firefox overhaler Internet Explorer i Europa

- Via Statcounter - , redigeret af Emil

Microsofts browser har fået en del kritik af de europæiske myndigheder, ikke mindst på baggrund af henvendelse fra konkurrenterne, der mener, softwarekæmpen har en konkurrenceforvridende fordel ved at distribuere deres browser med Windows.

Det har ført til en række tiltag fra europæisk side, og de ser nu ud til at virke. Ifølge firmaet Statcounter, der undersøger trafikmønstre på nettet, så har Firefox overhalet Internet Explorer i Europa.

Med en andel på 38,11 % af besøgene på en række europæiske hjemmesider fra Firefox og på 37,52 % fra Internet Explorer, er det første gang, Firefox overhaler IE på europæisk plan.

Årsagen er dog ikke at Firefox er gået hen og blevet meget mere populær på det seneste, men at Chrome er vokset voldsomt, hvilket primært er sket på bekostning af Microsofts browser.

Chrome har i opgørelsen opnået en markedsandel på 14,58 %, et voldsomt spring frem fra de 5,06 %, den havde sidste december.

Gå til bund
Gravatar #1 - Magten
4. jan. 2011 17:16
Chrome <3
Gravatar #2 - nielsbuus
4. jan. 2011 17:18
(l) Chrome (l)
Gravatar #3 - PHP-Ekspert Thoroughbreed
4. jan. 2011 17:24
<3 Firefox! :D

Har dog ikke prøvet Chrome siden dengang det udkom, men tvivler på at det kan blive meget bedre en Firefox...

Desuden, EU er da langt "bagud" hvad angår browsere - IE har da ikke været så højt i længe! (Kan ikke huske URL til min kilde, men IE har lagt under Firefox i et par år efterhånden)
Gravatar #4 - Lomholt
4. jan. 2011 17:26
Jeg er også gået over til Chrome - den er hurtig, stabil, og jeg har aldrig følt mig mere tilpas i en browser.
Derudover er der funktioner som synkronisering af bogmærker, adgangskoder, osv. indbygget, hvilket er super lækkert.

Og sidst men ikke mindst, så er det jo Google ;)
Gravatar #5 - Svupper
4. jan. 2011 17:37
Jeg er selv chrome bruger og tidligere Firefox bruger.

Jeg tvivler lidt på analysen at IE brugere skifter til Chrome. Jeg tror nærmere at IE skifter til Firefox, og at Firefox brugere skifter til Chrome.

Man tager jo små skidt at gangen, man skifter ikke fra den dårligste til den bedste browser på EN gang. man skal først lige skifte til en mellemting ;)
Gravatar #6 - Laziter
4. jan. 2011 17:43
Jeg skifter mellem IE, FF og Chrome, det kommer an på hvad jeg lige kigger på, nogle sider virker bedre i den ene browser end den anden osv.
Min primære browser er dog IE, som jeg synes virker ganske udmærket til mit brug i de fleste tilfælde.
Gravatar #7 - trylleklovn
4. jan. 2011 17:46
Bruger stort set udelukkende Chrome. Kunne aldrig finde på at starte Firefox op igen med vilje, med mindre jeg skal teste noget specifikt, det er den simpelthen for sløv til.
Gravatar #8 - Donsig
4. jan. 2011 17:54
Bruger også Chrome, og har gjort det længe.
Men må da sige at jeg har nogle få ting som jeg bruger firefox til, da der er nogle specifikke addOns jeg bruger, som ikke findes til Chrome - endnu.

Grunden til jeg bruger chrome er at den både er hurtig, effektiv, brugervenlig og så er den minimalistisk, noget der betyder meget for mig. Hader simpelthen når adressebaren fylder halvdelen af skærmen. (Okay, overdrevelse fremmer forståelse.)
Gravatar #9 - Windcape
4. jan. 2011 17:56
Chrome \o/

IE9 virker dog også rimelig lækker. Chrome tilbyder dog bare nogle ting jeg ikke kan leve uden (Bookmark Sync specielt)
Gravatar #10 - Lyngep
4. jan. 2011 17:56
bruger også chrome - ville aldrig overveje at bruge IE ville til enhver tid ty til FF eller Safari hvis jeg skulle finde et alternativ til chrome
Gravatar #11 - noise
4. jan. 2011 18:01
<-- Chrome, brugte Firefox i flere år, men kunne ikke drømme om at skifte tilbage i dag.
Gravatar #12 - JesperZ
4. jan. 2011 18:11
Chrome er sgu meget godt, men Firefox vinder stadig på customization. Det er dog noget de fleste ikke har brug for, så Chrome har helt sikkert fortjent sin fremgang. Bruger dog stadig Firefox, da Chrome endnu mangler de customization options jeg har brug for, men Chrome er da helt sikkert mit valg #2.
Gravatar #13 - trylleklovn
4. jan. 2011 18:16
#12 Man kan vel sige at de kære mozilla folk har glemt formålet med Firefox, nemlig at det skulle være et lightweight alternativ til Mozilla browseren. Nu er det bare blevet til en ny Mozilla browser.
Gravatar #14 - grok
4. jan. 2011 18:18
Chromium på netbooken og Firefox på den stationære og den bærbare.
FF er dog også installeret på netbooken da jeg ellers mangler visse addons.
Gravatar #15 - Windcape
4. jan. 2011 18:19
#13

Problematikken ligger i deres tilgang til brugerfladen. Firefox er langsomt pga. to ting:

1) XUL - Et super langsom ikke-optimeret brugergrænseflade framework lavet for at undgå at skulle skrive platform-specifik GUI kode.

2) En uendelig stor rodet kodebase, uden struktur eller hård styring, der er kombineret af alt for mange dependencies.

Google var meget smartere. De valgte at bruge WebKit, så var den del klaret, og så fokuserede de på at lave en simpel, hurtig, letvægts browser hvor GUI delen er platform-specifik kode.

Ja, der er mere arbejde i at udvide og vedligeholde Chrome i forhold til Firefox -- de første 2 år.

Derefter vender kurven, men det havde udviklerne på Firefox desværre ikke perspektiv til at se. Og de havde 100000 memory-leaks til at optage alt deres tid.

Firefox er et super eksempel på "for mange kokke fordærver maden"
Gravatar #16 - JesperZ
4. jan. 2011 18:20
#13 Nu skal du også passe på med ikke at gøre den "tungere" en den reelt er ;)

Opstart er langsom, det vil jeg give dig, men ellers føles det som om det kører lige så hurtigt som Chrome. Opstart er dog en engangsudgift og ikke noget jeg gør særligt ofte. Skal dog gerne indrømme at jeg ikke aner hvor meget hardware har at sige. Jeg har en i7 processor, og ved ikke om det er med til at minimere forskellen på de 2 browsere.
Gravatar #17 - lindysign
4. jan. 2011 18:30
Bash, bash og bash.

Jeg bruger Firefox, men uanset om man er google-fanboy (og ikke giver sig privatliv så meget omsorg) eller er på ræven, så er jeg ligeglad. For jeg er bare glad for at IE ikke længere dominere markedet og vi derfor bliver nød til at se webmastere, der begynder at lave sider der virker i flere (helst alle) browsere, og ikke kun IE. Det er ikke længe siden at de fleste skulle bruge IE til deres netbank eller lignende, og de dage er heldigvis talte nu.

Så mere magt til mangfoldigheden! :)
Gravatar #18 - Windcape
4. jan. 2011 18:32
#17

Det der fis med at "kode til én browser" droppede folk for over 5 år siden. Det har faktisk mere at gøre med at det er hurtigere, og mere effiktivt at kode "ordenligt", end at lade være.

IE er desuden en glimrende browser i dag. Firefox vil sandsynligvis tabe nogle procenter til IE9, da argumentet for at skifte fra IE9 til Firefox slet ikke er det samme som fra IE6 til Firefox.

lindysign (17) skrev:
Det er ikke længe siden at de fleste skulle bruge IE til deres netbank eller lignende, og de dage er heldigvis talte nu.
NemID har faktisk hjulpet meget her! (Hvad end hippierne siger om det eller ej)
Gravatar #19 - Zombie Steve Jobs
4. jan. 2011 18:57
Som andre, Chrome.
Firefox er bloated, chrashy og langsom, synes jeg, ville hellere bruge ie9.
Gravatar #20 - Morti
4. jan. 2011 19:07
Browsers is serious business.

Jeg har ikke set nogen form for internet reklamer efter jeg skiftede til FF i sin tid. Det er for mig vigtigere end 1 sekunds længere opstartstid osv. .. Har ikke savnet noget, nok, siden den dag der kunne gøre det værd at blive småfanatisk omkring hvilken browser man skal bruge.

Gravatar #21 - Athinira
4. jan. 2011 19:09
lindysign (17) skrev:
Jeg bruger Firefox, men uanset om man er google-fanboy (og ikke giver sig privatliv så meget omsorg)


Hvorfor er det lige Chrome-brugere ikke giver deres privatliv omsorg?
Gravatar #22 - webwarp
4. jan. 2011 19:09
Bruger selv Chrome fortrinsvis, IE til sharepoint som som ikke lige er så chrome venligt :p
Den nye firefox beta ser rigtig godt ud, virkelig et tiltrængt skridt fremad i design og performance, nææææsten lige så smooth som Chrome <3
Gravatar #23 - arne_v
4. jan. 2011 19:10
#21

Det var Google fanboys ikke Chrome brugere han talte om.

En del mener at Google får alt for meget at vide om folk.
Gravatar #24 - Athinira
4. jan. 2011 19:31
arne_v (23) skrev:
#21

Det var Google fanboys ikke Chrome brugere han talte om.

En del mener at Google får alt for meget at vide om folk.


Det er browsere vi snakker om. Med konteksten af hans indlæg taget i betragtning er det relativt tydeligt at han med Google-fanboy mente Chrome-fanboys i det her tilfælde.

Hell, han indleder endda selvsamme sætning med at sige "Jeg bruger Firefox". Hvad fanden skulle han ellers tale om udover browser-fanboys?
Gravatar #25 - j.larsen
4. jan. 2011 19:39
newz.dk (0) skrev:
Microsofts browser har fået en del kritik af de europæiske myndigheder, ikke mindst på baggrund af henvendelse fra konkurrenterne, der mener, softwarekæmpen har en konkurrenceforvridende fordel ved at distribuere deres browser med Windows.


Nu må de whiners fandme spænde snublekysen! Microsoft har lavet en standard/operativsystem - deres egen standard - som hedder Windows. Til denne standard har de været så flinke at levere en browser, så folk uden teknisk snilde kan komme på nettet. Microsoft har desuden valgt at åbne deres standard, således at andre kan levere programmer til denne standard. Nu klynker de, som laver programmer til Microsofts standard, over at, Microsoft levere deres egne programmer i deres eget operativsystem. -Øhmm.... Vær nu lige tilfreds med at Microsoft ikke har lukket Windows, så man skal være certificeret for at udvikle programmer til det.

Med det sagt, så synes jeg IE er noget arve lort og har derfor valgt at bruge Chrome.
Gravatar #26 - Skak2000
4. jan. 2011 20:03
Bruger selv Chrome, yderst tilfreds.
Det er desværre ikke lykkedes mig at få den til at crash i nu.
Kun en gang men skyldes jeg åbnede 95 faneblade på en gang. Så tælder vist ikke helt...
(Den advarede mig dog mod at åbne dem)

Hvis jeg snakker med Firefox fans, advare jeg altid mod at prøve Chrome. Da mange ikke går tilbage til Firefox når de har prøvet Chrome....
Gravatar #27 - nubus
4. jan. 2011 20:04
j.larsen (25) skrev:
Nu må de whiners fandme spænde snublekysen! Microsoft har lavet en standard/operativsystem - deres egen standard - som hedder Windows. Til denne standard har de været så flinke at levere en browser


Whiners? Hvor usselt er det ikke at MS forbyder pc-producenterne at lægge andre browsere på maskinerne og laver særlige api'er så kun IE kører perfekt? MS smadrede det frie valg og konkurrencen - og resultatet var rædsler som IE 5.x og 6, der kun overlevede fordi konkurrencen var sat ud af kraft. Læs lige op på konkurrenceloven og "misbrug af dominerende stilling".

I øvrigt ændrer IE9 ikke ved det faktum at forskellige browsere er en fordel. Har vi alle samme browser spredes sikkerhedsproblemer hurtigere. Diversitet er en fordel.
Gravatar #28 - vagn
4. jan. 2011 20:34
ja hvad fanden du vil vel heller ikke reklamere for konkurentens ting hvis det var dig vel og det er vel ikke værrer end alverdens mærkelige patenter.
Gravatar #29 - rail tracer
4. jan. 2011 20:40

Bruger både firefox og chrome, men siden jeg altid kommer op på 40faner dagligt, er chrome ikke optimalt med måden faner er sat op på, så firefox er det bedste valg for mit brug. Det andet er at der stadig mangler en del addons som jeg bruger med firefox, som ikke findes til chrome.
Gravatar #30 - Magten
4. jan. 2011 20:41
nubus (27) skrev:
Whiners? Hvor usselt er det ikke at MS forbyder pc-producenterne at lægge andre browsere på maskinerne og laver særlige api'er så kun IE kører perfekt?
Er det ikke nogle år siden det var relevant med sådan en kommentar?

Er bare nysgerrig :)
Gravatar #31 - Athinira
4. jan. 2011 20:42
Magten (30) skrev:
Er det ikke nogle år siden det var relevant med sådan en kommentar?

Er bare nysgerrig :)


Er det ikke nogle år siden at EU's dom faldt over Microsoft? :)
Gravatar #32 - done
4. jan. 2011 20:49
#27: nubus skrev:

og laver særlige api'er så kun IE kører perfekt?


Hvad ?!?! den må jeg lige hører nærmere om hvad er det for et API ?!?!

Og da Explorer 5 & 6 kom frem var de jo altså bare mange gange beddere end alle andre browsere på det tidspunkt. Problemet er jo bare at explorer 6 er 10 år gammel og stadig er i brug :(
Gravatar #33 - TheDesertDragon
4. jan. 2011 21:15
Det her er store og glædelige nyheder.

Jeg vil også gerne sige til assortimentet af Chrome-elskere herinde:
Firefox 4.0 og Chrome ligger p.t. i tæt kapløb om hvem der er hurtigst. I øjeblikket fører Chrome marginalt, men Firefox har ført flere gange.

Ja, Firefox 3.7.14 stable er den langsomste browser næst efter IE (endda også IE9. IE9's optimering er "belast GPU i stedet for CPU, done, next) men Firefox 4.0 er et MEGET STORT spring frem.

Jeg synes dog også at de er alt for lang tid om at få smidt Firefox 4.0 på gaden.
Gravatar #34 - duppidat
4. jan. 2011 21:41
#33 Også mht sikkerhed og opstartshastighed? Og ikke kun i java.

Den primære årsag til at jeg skiftede til Chrome var at Firefox var for langsomt på min arbejdsplads... De havde bare nogle "langsomme" pcer og chrome skinnede bare meget mere igennem end Firefox gjorde.
Gravatar #35 - Magten
4. jan. 2011 21:47
TheDesertDragon (33) skrev:
Jeg vil også gerne sige til assortimentet af Chrome-elskere herinde:
Firefox 4.0 og Chrome ligger p.t. i tæt kapløb om hvem der er hurtigst. I øjeblikket fører Chrome marginalt, men Firefox har ført flere gange.

Måske i visse test om at loade sider.. Men hvad med åbning af nye faner? Lukning af faner? Opstart af selve browseren? Det er det jeg bedømmer ud fra..

Er Firefox blevet bedre mht. memoryleaks?
Gravatar #36 - DarX
4. jan. 2011 21:49
Bruger også 100% Chromium/Chrome nu om dage. Blev simpelthen så træt af Firefox efter version 3 udkom fordi den blev ufattelig sløv på min bærbare selv med kun en to-tre addons. Blev dog ved med at holde den i noget tid men endte med at skifte lidt rundt mellem Opera, Kazehakase og Midori (lightweight GTK WebKit browser, awesome men desværre utrolig ustabil dengang) indtil Chrome kom til Linux.

Vil dog sige at Firefox er blevet en del hurtigere på det sidste og selv opstartstiden er nogenlunde den samme som Chromium på min bærbare. Kan bare ikke se nogen grund til at skifte tilbage eftre at jeg er blevet bidt af Chromiums minimalistiske stil.
Gravatar #37 - grok
4. jan. 2011 21:51
done (32) skrev:

Og da Explorer 5 & 6 kom frem var de jo altså bare mange gange beddere end alle andre browsere på det tidspunkt. Problemet er jo bare at explorer 6 er 10 år gammel og stadig er i brug :(


Hvad? Var du overhovedet på nette den gang? Den gang hed den førende browser Netscape Navigator 4.7 og IE5 var kun noget man havde instalaret for at kunne teste hvis man var web udvikler. Tilmed opførte IE sig ikke ens på mac og windows. Hvordan den opførte sig på UNIX ved jeg ikke. Heldigvis døde IE5 på alt andet end windows. Det var noget fanden havde skabt i arrigskab.
Det store problem den gang var at Netscape var meget lang tid om at frigive deres nye hurtigere browser som vi hørte om i over 2 år, samtidig med at MS includerede deres browser først outlook, og siden windows.
Det var netscape der anklagede MS for dette, men de var gået ned og blevet overtaget af AOL da sagen blev afgjort.
Gravatar #38 - SoerenS
4. jan. 2011 22:18
Puha, sikke da en gang lækker link bait StatCounter har fået lavet sig der. Og det ser ud til at hele verdens presse er hoppet på den.

For det første, så er det en klassisk fejl at betragte hele EU som et stort "område". Der er kæmpemæssige forskelle fra land til land, også når det kommer til browser andele.

Det næste er, at man nok lige bør spørge sig selv om, hvad StatCounter har som datagrundlag. Hvor mange europæiske sites har du måske set, der kører med StatCounter? Især større sites, som er repræsentative for brugerne i de forskellige lande?

Der hvor den store mangel i dataene især kan ses, er når man kigger på Danmark isoleret. Her melder StatCounter at IE har en markedsandel på 55%, FF på 21%.
(kilde: http://gs.statcounter.com/#browser-DK-monthly-2009...)

Sammenligner man det med FDIM's browserbarometer, som nok er noget af det allermest repræsentative man kan komme i nærheden af for DK, så ligger IE på 70% mod 12% til FF.
(kilde: http://www.fdim.dk/Statistik/teknik/browserbaromet...)

På baggrund af det kunne man jo nemt spørge sig selv: Hvis datagrundlaget for Danmark er SÅ unøjagtigt, gad hvide om det så er OK for resten af EU?
Gravatar #39 - done
4. jan. 2011 22:30
Grok

Grok (37) skrev:
Hvad? Var du overhovedet på nette den gang? Den gang hed den førende browser Netscape Navigator 4.7 og IE5 var kun noget man havde instalaret for at kunne teste hvis man var web udvikler.


Hehe det var der sgu godt nok også delte meninger om dengang, og hvad jeg husker mistede netscape sine storhedstid på IE5 og 5.5 så helt god kunne den da ikke have været.

Men jeg arbejdede på reklame bureau dengang og kan da huske at layers var total fail på den browser.

Men det var også den gang man lavede 2 versioner også kunne man vælge på forsiden om man brugte explorer eller netscape..
Fuck sikke et hus den gang ;)


SoerenS (38) skrev:
På baggrund af det kunne man jo nemt spørge sig selv: Hvis datagrundlaget for Danmark er SÅ unøjagtigt, gad hvide om det så er OK for resten af EU?


Af tyske kollegaer har jeg fået at vide at firefox er langt den største browser i Tyskland. Jeg har dog ikke nogen kilde men hvis det er rigtigt kan det vel godt skævvride EU statistikkerne

Edit:
Lige en tanke, er der nogen der ved om der er en samlet Google Analytics statistik, for mig at se er det da nok det nærmeste man kan komme på en valid statistik
Gravatar #40 - vulpus
4. jan. 2011 22:59
Nogen sider kræver bare NoScript extension og har ikke fundet et alternativ il Chrome endnu. NoScript er den eneste grund til at ildræven indimellem stadig hives frem på min computer. Af uransagelige årsager bruger jeg Safari til offentlige sites, netbank og quicktime relateret indhold. I alle andre tilfælde bruger jeg Chrome.
Gravatar #41 - vulpus
4. jan. 2011 23:03
NotScript kan måske bruges... hmm
https://chrome.google.com/extensions/detail/odjhif...
Gravatar #42 - TheDesertDragon
4. jan. 2011 23:33
#34
Browseren er snappy. Her med 23 faner åbne kan jeg trykke ctrl+T og den åbner en ny fane uden vrøvl øjeblikkeligt. Den kan loade dr.dk på ca. 0.3 sekunder.

Jeg er fuldt ud tilfreds. Desuden er det svært at brokke sig når den ikke koster noget, ikke? Så prøv du den bare! :)

#35
325MB p.t. og har 23 tabs åbne, hvoraf 6 er fra YouTube (jeg er et rodehoved. :) )
Ja, Firefox bruger stadig meget RAM, men det er ikke nok til at skabe problemer hvis jeg skal give min ærlige mening, og memory leaks - aner ikke hvad du taler om. Aldrig oplevet det.
Gravatar #43 - Yakuzing
4. jan. 2011 23:44
TheDesertDragon (33) skrev:
Ja, Firefox 3.7.14 stable.

3.6.14* ;p
3.7 er jo hvad der er blevet til 4.
Har kørt Minefield frem og tilbage i længe ;)
Lad os alle hylde Mozilla, Google og lidt Opera og vel en smule Apple for alt det fremskridt der sker inden for browsere :)
Gravatar #44 - done
5. jan. 2011 00:07
Yakuzing (43) skrev:

Lad os alle hylde Mozilla, Google og lidt Opera og vel en smule Apple for alt det fremskridt der sker inden for browsere :)


Enig, det er fedt der er nogen der har skubbet til kæmpen "MS" så man kan få nogle ordenlige browsere.
Gravatar #45 - lost-viking
5. jan. 2011 00:17
Jeg hader simpelthen chrome.. jeg har prøvet det da alle sagde det var så smart.. men jeg kan simpelthen ikke med deres design.. og indtil videre syntes jeg ikke der har været forskel i hastigheder og lign.. så jeg skal ikke have chrome.. og ja man kan sikkert ændre designet.. men jeg er godt tilfreds med firefox.. og desuden så kommer jeg til at mangle en del af mine add ons.. :) men fedt nok at firefox overhaler.. det var også på tide.. nu skal den bare vokse endnu mere..
Gravatar #46 - cronick
5. jan. 2011 00:26
Sjovt som alder også har en afgørende betydning for, hvilken browser man benytter.

Jeg har en hjemmeside der er målrettet unge med lidt over 500.000 månedlige sidevisninger, og her er den seneste måneds fordeling af brugte browsere en helt anden historie:

1. Internet Explorer 45,11 %
2. Chrome 35,46 %
3. Firefox 12,68 %

Det er hvert fald tydeligt, at Chrome falder i bedst smag for unge i forhold til alternativer til Internet Explorer.
Gravatar #47 - mbp
5. jan. 2011 01:10
Jeg har utallige gange forsøgt at finde en metode til at få "mru tabs" i Chrome. Indtil videre har jeg kun fundet halv-arrogante beskeder fra udviklerne om, at funktionen ikke kan/vil blive udviklet (ej heller åbnes for muligheden gennem extensions).

Eneste grund til at jeg ikke har lyst til at skifte...
Gravatar #48 - done
5. jan. 2011 01:44
mbp (47) skrev:
Jeg har utallige gange forsøgt at finde en metode til at få "mru tabs" i Chrome. Indtil videre har jeg kun fundet halv-arrogante beskeder fra udviklerne om, at funktionen ikke kan/vil blive udviklet (ej heller åbnes for muligheden gennem extensions).

Eneste grund til at jeg ikke har lyst til at skifte...


Du kunne da prøve denne her
Gravatar #49 - m910q
5. jan. 2011 02:41
#47
Det er netop sådan nogle ting der gør Chrome irriterende at arbejde med til hverdag, den mangler flere basale funktioner, ud fra hvilket behov man nu har.

#48
Udover at man skal bruge en anden genvej end Ctrl+tab, så fungere det også meget dårligt. Det kræver at siden har fokus, så man må f.eks. ikke stå i addressebaren. Man må heller ikke være på en tom tab.
Derudover husker den ikke den tidligere tab man var på, når man lukker en tab.
Det er mere eller mindre ubrugeligt som det er lige nu.
Gravatar #50 - arne_v
5. jan. 2011 03:08
Athinira (24) skrev:
Det er browsere vi snakker om. Med konteksten af hans indlæg taget i betragtning er det relativt tydeligt at han med Google-fanboy mente Chrome-fanboys i det her tilfælde.


Ikke sport tydeligt.

En Google fanboy ville naturligvis vælge Chrome, men når han skriver Google fanboy fremfor Chrome fanboy, så må man da formode at han mener det og at det ikke er en skrive fejl.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login