flickr - mathei

FCC: Forbrugernes modreaktioner vil beskytte netneutralitet

Den amerikanske Federal Communications Commission (FCC) har nu udgivet den endelige version af deres tilbagetrækning af Net Neutrality-reglerne i et langt dokument.

I stedet for direkte at gøre det forbudt for internetudbyderne at neddrosle internethastigheder på bestemte web-sites og internettjenester, så regner man med, at almen konsensus og modreaktioner blandt forbrugerne vil stoppe internetudbyderne fra at sænke hastighederne.

Netneutralitets-reglerne som Obamas regering havde indført gjorde det ulovligt for internetudbyder at sænke hastigheder på bestemte hjemmesider eller helt at blokere folk fra sider, hvilket internetudbyder nu frit har lov til, bare de informerer kunderne om det.

Eksperter på området mener dog ikke, at forbrugernes modreaktioner vil forhindre internetudbyderne fra at gøre netop det – specielt de steder, hvor udbyderne har monopol.

Gå til bund
Gravatar

#1 thomaxz 9. jan. 2018 09:18

Jeg tænker heller ikke det forhindre det
http://www.thomasc.tk - http://Danskestemmer.dk - http://ltagta.tk
Gravatar

#2 Sn3akr 9. jan. 2018 09:24

Endnu et "fremskridt" i "den frie verden"

Politikernes våde drøm er vel at vi allesammen skal have kameraer op i vores hjem og så skal vi chippes, så de altid kan se, hvor vi er.

Så kan der også slås hårdt ned på sygedage som ikke forgår i sengen, for så er det med garanti pjæk!

Samme princip ligger bag afskaffelsen af kontanter og forudbetalte mobiltelefoner, det har til hovedformål at forhindre sorte penge. Muligt at den officielle grund er en anden, men hvis de prostituerede ikke kan få et uregistreret nummer så kan de heller ikke slippe for skat, da man jo så kan sammenkæde telefonnummer og annoncer. Og hvis man kan få held med at slippe af med kontanterne, så kan man gennesøge folks økonomi 100% og hver en krone der ikke er betalt skat af kan ses. Slut med at sælge en vare for meget på DBA!

Hvor meget skal de have lov til at blande sig i vores privatliv før folk får nok?
Gravatar

#3 kblood 9. jan. 2018 17:00

Idéen med at forbrugerne stopper dem er god nok, men som artiklen skriver har ISPer i USA stort set monopol. Hvis man vil undgå bestemte ISPer skal man vidst finde sig i at gå ned på under 25mbit i mange tilfælde. Hvis der overhovedet er et alternativ.

Hvorfor det så skulle være nødvendigt for forbrugerne at stoppe det giver ingen mening for mig. Lyder godt nok til at ISPerne bare har haft gode lobbyister. De laver jo ikke billigere forbindelser af denne grund, de vil bare få et højere overskud.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login