FaceApp FBI / Newz.dk

FaceApp

FBI undersøger russisk ansigts-app

Via dr.dk -

FaceApp viser folk som gamle – nu vil FBI undersøge den populære app.

Russiske Wireless Lab står bag den aktuelt mest populære app i verden – FaceApp.

Men amerikanske politikere frygter misbrug og vil have FBI til at undersøge Wireless Lab.

Demokraternes leder i Senatet, Chuck Schumer, mistænker russerne for at udgøre en national sikkerhedstrussel med FaceApp.

Derfor skal FBI undersøge, om Wireless Lab indsamler data om de mange amerikanske brugere af FaceApp.

Læs også Politiets ansigtsgenkendelse fejler: 81 procent er uskyldige.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 20. jul. 2019 12:19

Ironien vil ingen ende tage
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#2 kblood 20. jul. 2019 16:59

#1 Nej vel? Hvor hyklerisk kan det blive? USA brokker sig over Huawei... MÅSKE.. bruger deres routere til at spionere for Kina og bruger det som undskyldning til at lave forbud mod at handle med dem. Rusland har måske blandet sig i det Amerikanske valg og der bliver lavet kæmpe undersøgelser om det og fanden bliver malet på væggen... men USA gør jo dette, hvor man har fundet stærke beviser for det. At USA spionere på allierede, får Cisco til at lave bagdøre i deres firmware for NSA, at de blander sig i valg i lande både allierede og ikke og så en lang række flere ting. Nå ja... hele programmet med at bruge Facebook og andre sociale medier som systemer der indsamler data til NSA hvor de endda har programmer der kan hjælpe med at gøre det hurtigt og nemt at indsamle data om, og sætte ekstra overvågning på bestemte personer... men som standard kan de hente informationer om alle brugerne, overvågningen betyder så bare at der aktivt vil blive overvåget og alarmeret om bestemt aktivitet.

Når man bor i glashus...
Gravatar

#3 Ni 21. jul. 2019 09:40

#3 Det er altid træls at få konkurrence, når man har været en sikker 1'er i 40+ år
Gravatar

#4 kblood 21. jul. 2019 22:47

#3 Men det er så det dumme ved det som de er i gang med nu vil jeg mene... for de tvinger op til flere store selskaber at finde alternativer til disse produkter og det vil så føre til at der på sigt kunne komme gode alternativer til Android, ARM og hvad der ellers kunne være. Jeg tror at på sigt vil dette netop tage en del fra disse kæmpe virksomheder når det gælder markedsandele.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login