fbi systematisk overvågning værktøj sociale medier facebook twitter instagram / Newz.dk

Pixabay

FBI advarer mod Smart TV’er

- Via CNN -

I USA har FBI udsendt en advarsel mod Smart TVs og de mange potentielle apps der kan installeres sammen med dem.

Helt konkret handler FBIs advarsel om at brugerne af Smart TVs skal tænke sig om, specielt nu hvor der til Black Friday og Cyber Monday er blevet købt ekstra mange Smart TVs. 

Specielt i forbindelse med Smart TVs der har et kamera installeret advarer de om at man skal sørge for at slå kameraet fra hvis det er muligt.  Derudover anbefaler de (selvfølgelig) at man sørger for at opdatere softwaren i fjernsynet.

FBI advarer ikke specifikt mod bestemte mærker eller modeller af Smart TV, men deres anbefaler er af generelle karakter.

Gå til bund
Gravatar #1 - Ni
5. dec. 2019 07:21
Helt konkret skal man ikke købe et androidbaseret TV, på webos og tizen (lg og samsung) fungere det efter min mening markant bedre :-)

Jeg har selv lige skaffet mig af med mit, da mange apps giver ukontrolleret adgang til alverdens lokal overvågning i rummet.

Man skal virkelig sætte sig godt ind i apps til sit android tv

#googleisthenewrotten
Gravatar #2 - larsp
5. dec. 2019 07:51
Man kan vel unplugge det fra internettet. Ikke idéelt, men det burde da virke.

Jeg har også et android tv (sony) og er ret irriteret over interfacet. Mest fordi de har gemt mine mest brugte instillinger et par niveaer nede i menuen, som er ret langsom at navigere. Til gengæld er der en milliard knapper jeg aldrig bruger på remoten.

Med et system så advanceret som android havde jeg forventet jeg kunne lave custom presets og programmere genvejsknapper på remoten. Nope. Nix. Nada. Der er ikke engang knapper på remoten til direkte at skrue op og ned for brightness. Til gengæld er der dedikerede Netflix og Google-Play knapper. Det er simpelthen så dumt. Nogen gange tænker jeg at TV producenter bevidst fyrer alle folk der har forstand på UI, eller som princip gør det modsatte af hvad de foreslår.
Gravatar #3 - Smasher
5. dec. 2019 08:57
#2 Larsp
Må jeg spørge hvilket Sony tv du har?

Har nemlig selv overvejet at skulle have mig et android tv engang, når mine panasonic plasma tv'er skal udskiftes.

Har kun læst godt om dem, efter at de blev opdateret til nyeste android tv version.
Gravatar #4 - larsp
5. dec. 2019 09:20
#3 Det er et Sony KD-49XE9005. Jeg er faktisk ret glad for det, det har et fabelagtigt billede og kan få det bedste ud af selv dårlig kvalitet source materiale.

Det er rigtigt at menuen kom til at køre lidt hurtigere efter en opdatering, men den har stadig samme struktur og det irriterer mig f.eks. at skulle trykke Settings, picture, presets, så derefter ned ca. 10 gange for at vælge Game mode som er den nederste preset. Ingen mulighed for at lave genveje! (mig bekendt) Youtube kan afspille virkelig blæret 4k, men ellers har jeg ikke rigtig været så vild med android funktionerne, og ville nok have valgt et ikke-android TV idag.
Gravatar #5 - Ni
5. dec. 2019 09:23
#2 Jeg er enig, mit var også sony, træls og ekstremt langsomt interface, for ikke at tale om boot tiden... Og det har aldrig været hurtigt.

Det med tjenesteknapper er helt hen i skoven dumt og samtidig er der kommet bloatware som ikke kan fjernes.

#3 Mit er et x850 og har nogenlunde samme interface som deres oled serie.
Gravatar #6 - Sn3akr
5. dec. 2019 09:55
HTPC.. Hurtig, let at opgradere, og du bestemmer selv software!

Problem solved!
Gravatar #7 - KimMadsen
5. dec. 2019 09:57
Jeg har et Phillips Android TV (50pus7373/12). Det virker nu rigtig hurtigt og godt, og har ikke indbygget web cam, men det har da en mikrofon, som potentielt kan misbruges. Det er så ikke anderledes end at i har jeres mobil telefoner liggende ved siden af jer, når i dyrker sex, er på potten, spiser, snakker med kollegaer og meget andet.

Hvis i sætter sikkerhed højt, så er det første trin... at fjerne jeres Apple/Android enheder fra jeres nærhed.

mvh
Kim Bo
Gravatar #8 - Smasher
5. dec. 2019 10:46
Tak for jeres svar :-)
Gravatar #9 - CBM
5. dec. 2019 11:38
#exactlyWhatIsaidWhenSmartTVsBecameAthing
Gravatar #10 - EmilKampp
5. dec. 2019 13:16
Intet TV, intet problem. Smart.
Gravatar #11 - arne_v
5. dec. 2019 17:43
larsp (2) skrev:

Til gengæld er der dedikerede Netflix og Google-Play knapper. Det er simpelthen så dumt.


Ni (5) skrev:

Det med tjenesteknapper er helt hen i skoven dumt og samtidig er der kommet bloatware som ikke kan fjernes.


Skal vi ikke gætte på at NetFlix, Amazon etc. betaler producenten lidt for de knapper.
Gravatar #12 - Vanthus
6. dec. 2019 06:21
Så min beslutning om at beholde mit snart 7 år gamle 55" TV (non-smart!!) og blot bruge nvidia shield / apple TV / pc som kilde føles stadig rigtig.

Men hvad gør jeg når jeg vil gå 4K +65"? Jeg skal bare bruge et display som kan vise en kilde. Jeg er ikke interesseret i "højttalere", smart funktioner, webcam(wtf??), microfoner og ISÆR ikke bloatware/reklamer.

Jeg vil bare have en 85" PC monitor som er til at betale... og jeg gider ikke projektor igen. Suk.
Gravatar #13 - larsp
6. dec. 2019 06:53
#12 Tildels enig. Men man skal ikke undervurdere billedebehandlingschippen i TVet. Med mindre du kun har tænkt at give det 4K high dynamic range source materiale skal TVet opskalere og udvide dynamic range, og måske endda lave motion smoothing, hvis man er til det. Jeg synes personligt at ikke-film har godt af at blive smoothed, så jeg bruger tit funktionen på mit TV. Hvis man ser fodbold på en stor skærm og der panoreres med hak hak hak, kan man blive helt søsyg.
Gravatar #14 - mrtb
6. dec. 2019 06:56
#12 Det har jeg efterspurgt i mange år efterhånden, og det er faktisk lige begyndt at komme på markedet. Det koster bare kassen, fordi det er anset som værende en stor PC skærm, i stedet for et "dumt" fjernsyn.

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/big-...

https://www.asus.com/Monitors/ROG-Swift-PG65UQ/
Gravatar #15 - brostenen
6. dec. 2019 18:08
EmilKampp (10) skrev:
Intet TV, intet problem. Smart.


Et "Smart non-tv"??? SMART! :-D
Gravatar #16 - brostenen
6. dec. 2019 18:10
FBI advarer??! Hmmmm... Jaja mor. Jeg skal nok lade være med at tilbede satan i nøgen tilstand, med jordbærmarmelade smurt på dilleren. Foran mit fjernsyn som hverken har mikrofon eller kamera. :-D
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login