mboost-dp1

Shutterstock

FBI advarer mod hackerangreb i forbindelse med OL i Tokyo

- Via Computerworld -

USA’s nationale sikkerhedstjeneste og forbundspoliti slår nu alarm og advarer om risici forbundet med hackergrupper, der muligvis har De Olympiske Lege i sigtekornet.

Dette skriver Computerworld via Threatpost.

OL er som mange andre store sportsbegivenheder en big deal, når det kommer til tv-dækning heraf, eftersom millionvis af seere følger med hjemme i stuerne over hele verden. Derfor advarer FBI om, at det globale tv-signal kan være i fare for at blive kapret og herigennem forstyrret.

“Modstandere kan bruge social engineering og phishing-kampagner inden legene for at få adgang til eller bruge tidligere erhvervet adgang til at plante malware for at forstyrre berørte netværk under begivenheden,” lyder det fra FBI ifølge Computerworld.

Der kan herske mange grunde til at hacke OL i Tokyo, mener FBI, heriblandt et mål om at tjene penge, skabe forvirring, skabe opmærksomhed, chikanere modstandere og/eller fremme ideologiske standpunkter.

Allerede inden faklen med OL-flammen nåede til Tokyo, blev sportsbegivenheden ramt af et hackerangreb, hvor frivillige og billetkøbere fik deres personlige oplysninger offentliggjort.

Gå til bund
Gravatar #1 - dugfrisk
28. jul. 2021 15:29
gated community
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login