mboost-dp1

Shutterstock

Facebook og Instagram planlægger at vise endnu mere indhold fra konti, du ikke følger

- Via The Verge -

Meta-CEO Mark Zuckerberg har sagt, at inden udgangen af 2023 vil virksomheden mere end fordoble mængden af indhold fra anbefalede konti, når du scroller gennem Instagram og Facebook.

Det oplyser The Verge.

Han sagde, at sådanne anbefalinger i øjeblikket tegner sig for omkring 15 procent af indholdet på Facebook, mens procentdelen allerede er højere på Instagram.

Stigning i anbefalet indhold, som Zuckerberg kalder opbygningen af “the Discovery Engine”, er en radikal afvigelse fra Facebooks historiske fokus på at vise opslag fra en brugers sociale sfære og venneliste.

Formålet er at konkurrere med TikToks omfattende brug af AI til at vise videoer, uanset hvor de kommer fra. Den tilgang har hurtigt gjort TikTok til en af de mest brugte apps i verden og affødt en helt ny skaberøkonomi. Ifølge Zuckerberg finder AI yderligere indhold, som folk finder interessant, hvilket øger engagementet og kvaliteten af vores feeds.

“I den forstand tror jeg, at det, vi laver, vil være ret unikt,” sagde han og hentydede til TikToks enestående fokus på korte videoer. “Jeg tror ikke, folk har lyst til at være begrænset til ét format.”

“En social tendens, som vi ser lige nu, er, at i stedet for at folk bare interagerer i kommentarfeltet i feeds, finder de fleste mennesker interessant indhold i deres feeds og sender derefter dette indhold til venner og interagerer derigennem,” lyder det fra Zuckerberg.

Gå til bund
Gravatar #1 - Mock
31. jul. 2022 14:36
Det lyder lidt som Twitter, jeg er ikke selv den store brugere af sociale medier, men kunne godt lide twitter grundet det handlede om nyheder man selv valgte, og ikke kun om selvoptaget personer der vil fortælle om sig selv. Men oplevere ret meget at man jo bliver presenteret for alt muligt der ikke lige har interesse, og næsten lige meget hvor man man blocker og forsøger at forklare algoritmen det ikke har interesse jo mere kommer der så.
også desvære misbrugere rigtig mange mediet til at samtidig ytre deres politiske holdninger.

Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login