Facebook

Facebook laver snart store ændringer i ‘news feed’

Facebook har planlagt store ændringer på deres news feed, da de vil gøre organisationer mindre synlige til fordel for personlige profiler.

Man vil i stedet for virksomheder og brands fokusere på indhold, der sætter gang i interaktioner mellem familie og venner, da virksomheder i øjeblikket fylder for meget på Facebook.

Ændringerne vil blive udrullet i de kommende uger, og det forventes at påvirke populariteten af virksomheders Facebook-opslag.

Facebook-grundlæggeren Mark Zuckerberg fortæller, at med disse ændringer forventer han, at mængden af tid, som folk bruger på Facebook, vil blive mindre, men denne tid bliver værdifuld.

Tidligere i det nye år fortalte Zuckerberg, at han ville kæmpe for at fikse Facebook i 2018 – både i forhold til brugernes tid, misbrug og nationer som Ruslands påvirkning på platformen.

Gå til bund
Gravatar

#1 Hack4Crack 15. jan. 2018 15:29

Who cares. De har nok fundet ud af, at alle de par mia. brugere nok ikke er så aktiv længere, som for 5 år siden.

Facebook får sgu nok heller ikke mange penge, ud af at Power og Elgiganten har tusindvis af brugere på deres fansites, som får tilbuds opslag, som jo er "gratis reklame"

At DR/TV2 nyhederne også bringer denne nyhed er kvalmende. Det eneste tidspunkt de snakker om social medie er når Trump skriver noget sindsoprivende igen.
*laugh laugh laugh*
Gravatar

#2 Unold 16. jan. 2018 08:23

Jeg har selv droppet Facebook for flere år siden privat, da jeg synes det er noget lort for at sige det på godt dansk.

Men som markedsføringskanal er det helt eminent! Intet mindre, det er simpelthen så hamrende effektivt. Pisse irriterende for brugerene med alle de reklamer ja, men de holder det jo selv i live ved at interagere så meget med disse forhadte reklamer.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login