mboost-dp1

Shutterstock

Elon Musk tilbagekalder den nyeste ‘Full Self-Driving’-betasoftware på grund af softwarefejl

- Via TechCrunch -

Tesla-CEO Elon Musk tweetede i går, at selskabet midlertidigt har trukket den seneste version af dets Full Self-Driving (FSD)-betasoftware tilbage mindre end et døgn efter udgivelsen.

Det skriver TechCrunch.

“Oplever nogle problemer med 10.3, så vi ruller tilbage til 10.2 midlertidigt,” skrev Musk. “Vær opmærksom på, at dette kan forventes af betasoftware. Det er umuligt at teste alle hardwarekonfigurationer under alle tænkelige forhold med QA (quality assurance) – derfor offentlig beta.”

Tesla er i forvejen under beskydning af regulatorer, som sætter spørgsmålstegn ved sikkerheden af dets avancerede førerassistancesystem, efter flere tilfælde med Tesla-køretøjer, der har kørt ind i parkerede beredskabskøretøjer, mens systemet har været aktiveret.

Læs også: NHTSA undersøger Teslas autopilot.

Videoer indsendt af beta-brugere af 10.3-softwaren viser flere “Forward Collision Warnings” på trods af, at der ikke er tale om nogen umiddelbar fare, og nogle køretøjer bremsede endda automatisk uden grund. På Reddit poster Tesla-chauffører om forskellige problemer med softwaren, herunder en forsvindende Autosteer-option og problemer med fartpiloten.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login