mboost-dp1

Shutterstock

Elon Musk foreslår at opkræve regeringer og virksomheder en mindre omkostning for at bruge Twitter

- Via The Verge -

Selvom Elon Musks opkøb af Twitter endnu ikke er afsluttet, holder han sig ikke tilbage med idéer til potentielle ændringer af platformen. Hans seneste forslag lyder at opkræve virksomheder og regeringer at betale for at tweete.

Det rapporterer The Verge.

Som det ofte er tilfældet med Musk, er der ingen forpligtelse til denne idé indtil videre. Men det stemmer imidlertid fint overens med, hvad vi tidligere har hørt om Musks planer med platformen.

Reuters rapporterede i sidste måned, at Musk foreslog at opkræve medieselskaber for at citere eller indlejre tweets. I hvert tilfælde er logikken den samme: Twitter er i øjeblikket gratis, folk vil have produktet, så hvorfor ikke betale for det?

Der er dog stadigvæk tale om vage spekulationer. Det vides endnu ikke, hvad Musk har tænkt sig at gøre med Twitter. Alligevel er dette i sig selv informativt, da det tilsyneladende er Musks modus operandi at sætte handling bag ordene.

Gå til bund
Gravatar #1 - HarryJohnson
5. maj 2022 10:13
looooooooool <a href="https://newz.dk/elon-musk-foreslaar-at-opkraeve-regeringer-og-virksomheder-en-mindre-omkostning-for-at-bruge-twitter">link text</a>
Gravatar #2 - HarryJohnson
5. maj 2022 10:14
loooooooooooool loool
Gravatar #3 - ToFFo
6. maj 2022 08:43
Genialt! Elon er fantastisk :D
Gravatar #4 - arne_v
6. maj 2022 12:47
#0

Ikke helt dumt.

Meget få vil betale for at læse politikernes tweets.

Men måske vil poltikerne betale for at få lov til at tweete til befolkningen.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login