mboost-dp1

Shutterstock

Elon Musk beder alle Tesla-medarbejdere om at komme tilbage til kontoret eller sige op

- Via Electrek -

Elon Musk har anmodet om, at alle Tesla-medarbejdere indstiller fjernarbejde og kommer tilbage til kontoret i mere end 40 timer om ugen – ellers vil de blive sluppet.

Det rapporterer Electrek.

Som alle andre virksomheder har Tesla tilladt fjernarbejde for alle ansatte, hvor det er muligt, siden COVID-19-pandemien ramte i 2020.

Efterhånden som pandemien aftager, har disse virksomheder revurderet deres politikker for fjernarbejde. Mange af dem er kommet til den konklusion, at arbejdere er tilsvarende, hvis ikke mere, produktive, når de fjernarbejder, og har derfor besluttet at tillade arbejdere at fortsætte med at arbejde på afstand. Andre har tilskyndet medarbejderne til at komme tilbage til kontoret.

Nu er det Teslas tur, og virksomheden falder bestemt ind under sidstnævnte kategori, selvom “tilskyndelser” måske ikke er det rigtige ord i dette tilfælde.

Administrerende direktør Elon Musk sendte en række e-mails tidligere på ugen, der grundlæggende anmoder medarbejdere om at komme tilbage til kontoret eller blive opsagt: “Enhver, der ønsker at udføre fjernarbejde, skal være på kontoret i minimum (og jeg mener *minimum*) 40 timer om ugen eller forlade Tesla. Det er mindre, end vi beder fabriksarbejdere om.”

Den administrerende direktør tilføjede, at der kan være nogle undtagelser, men han vil selv gennemgå og godkende disse, hvilket er en god måde at opfordre folk til ikke at bede om undtagelser.

Gå til bund
Gravatar #1 - nwinther
3. jun. 2022 09:49
"Sluppet"?
Gravatar #2 - konghelmer
7. jun. 2022 09:17
nwinther (1) skrev:
"Sluppet"?

Sluppet = let go
Maskin oversættelse ?
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login