SXC - kezzeEkspert fra musikindustrien forudser juridiske problemer for TorrentFreak

Via TorrentFreak - , redigeret af Avenger- , indsendt af Gridlock

I USA kom Obama-administrationen forleden med et forslag til en opstramning af ophavsretlovgivningen i landet, hvor blandt andet ulovlig streaming af musik skulle straffes hårdere.

Tidligere Grammy-vinder og ekspert i musikindustrien Moses Avalon har kigget nærmere på forslaget og mener, det rækker videre end blot streaming af musik, men også fildeling via P2P.

I sin yderste konsekvens mener Avalon, at selv sider, som omtaler og har en positiv holdning til P2P, vil kunne komme i myndighedernes søgelys, hvilket vil omfatte flere i dag lovlige sider som for eksempel nyhedssiden TorrentFreak.

Hos hjemmesiden tager man Avalons fortolkning ganske rolig, idet de mener, han er galt på den og læser ting ud af forslaget, som slet ikke er nævnt. De mener, det hele er et udslag af en meget narcissistisk væremåde for blot at skabe opmærksomhed omkring sig selv.

Gå til bund
Gravatar

#1 f-style 24. mar. 2011 11:04

Føj for dælen en klam lovgivning, det er jo det rene censur hvis det er tilfældet at man ikke må have en positiv holdning til P2P... Hvad fuck tænker de på. Så længe man ikke dele ophavsretligt materiale så længe skulle man da ikke kunne straffes bare for at omtale tingene. Lad os da endelig lav en lov som siger vi ikke må sige negative ting om regeringen, politikkerne eller i det hele taget være kritiske.... Sikke en glidebane amerikanerne er kommet ind i. Det er jo ren og skær manipulation og både moralsk og etisk forkasteligt. Får det helt dårligt ved at se hvad nogle mener er "det bedste for deres industri" og er så snærsynet og bruger så fascitiske metoder, det strider da tydeligt imod ytringsfriheden og den frie presse, føj føj føj...
Live your Life... Dream your Dream...
You have one life... Use it wisely...
Gravatar

#2 moulder666 24. mar. 2011 11:48

#1 Chill Winston...hvis du prøver at læse artiklen, vil du se, at det er tydeligt, at ham Moses Avalon ikke aner hvad han snakker om! "Tidligere Grammyvinder og ekspert i musikindustrien" min bare!

F.eks. følgende kommentar:

The White Paper, which makes the recommendations to Congress, includes as part of its focus, websites that “provide access to infringing products,” and would give local authorities “wiretap rights” in order to gather evidence. In other words, sites promoting the P2P lifestyle, would be investigated the in same way as street gangs, terrorists and the Mafia.


Manden oversætter jo "provide access to" til "omtaler positivt" fordi ellers ville hans artikel jo ikke have noget at basere sig på!

Så slap af - det kan godt være, at der bliver strammere lovgivning, men det gør ikke Mr. Moses' dommedagsvrøvl til at give mere mening! :-)
You, Sir, constitute the "anal" in car analogy!
Gravatar

#3 Athinira 24. mar. 2011 13:03

Derudover, selv HVIS det nye lovforslag skulle kunne give Torrentfreak problemer, så strider den form for censur imod den Amerikanske grundlovs første artikel (The First Amendment). Højesteret ville kunne underkende loven :-)
..hader folk der ikke kan finde ud af at bruge et fora-ratingsystem ordentligt
Gravatar

#4 lost-viking 24. mar. 2011 13:24

jeg syntes ikke der er brug for en stramning af loven.. den er fucket op nok i forvejen! bare tag sagen om Limewire.. de bliver sagsøgt for $75 trillioner.. det er 75.000.000.000.000$.. hvor sindsygt er det ikke lige?
tjekkede på download.com, hvor limewire havde 300.000 downloads - hvis man tager 3rd party med bliver det nok cirka 500.000 - hvis de 500.000 i gennemsnittet har hentet 100 sange, svarer det til at en sang gennemsnitligt koster ~$1.500.000.. det er jo absurt.. Så derfor syntes jeg ikke der behøves nogen strammere lov..

http://www.law.com/jsp/cc/PubArticleCC.jsp?id=1202...
Man skal ikke spise æbler hvis man selv har orm i kærnehuset
Gravatar

#5 Chewy 24. mar. 2011 18:06

@3
så strider den form for censur imod den Amerikanske grundlovs første artikel (The First Amendment).


The First Amendment er den første tilføjelse/ændring til/af Bill of Rights.
Og altså ikke den første artikel af den amerikanske grundlov.
Du blander First Article of the United States Constitution sammen med The First Amendment to the Bill of Rights..
Men ellers korrekt nok..
http://en.wikipedia.org/wiki/Amendment
http://en.wikipedia.org/wiki/First_amendment
http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Constit...
"Don't play games with me. Don't ever ever think you are capable of that.
I'm the Doctor.."
Gravatar

#6 fe950 25. mar. 2011 05:20

Jeg erklærer hermed at jeg har en negativ holdning til P2P.
Puha.. så slipper jeg for en retssag :)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login