huawei usa tyskland 5g netværksudstyr overvågning andre lande / Newz.dk

Wikimedia

Efter øget 5G-sikring: USA opfordrer andre lande til at gøre som Tyskland

Via Reuters - , indsendt af arne_v

USA brugte trusler for at få Tyskland til at udelukke Huawei fra landets 5G-netværk, men nu opfordrer USA andre lande til at følge Tysklands eksempel. 

For nyligt kom det frem, at USA alligevel ikke ville stoppe med stoppe med at dele efterretninger med Tyskland, fordi de ikke ville udelukke Huawei fra at være 5G-leverandør – læs mere her.

USA var nemlig tilfredse med de sikkerhedsforanstaltninger, som Tyskland havde indført, når det kommer til 5G-leverandører. USA er faktisk så tilfredse, at de opfordrer andre lande til at gå samme vej. 

Robert Strayer, der arbejder i den amerikanske regerings enhed for cyber- og international kommunikation, fortæller, at de ser det som en positiv udvikling og opfordrer regeringer i andre lande til at gøre brug af samme sikkerhedsstandarder.

Men der er stadig amerikansk mistro til Huawei, som man frygter spionerer på vegne af den kinesiske regering igennem selskabets udstyr.

Strayer mener nemlig, at de strenge sikkerhedsstandarder, man har indført i Tyskland, uundgåeligt vil føre til, at Huawei alligevel udelukkes.

Gå til bund
Gravatar

#1 Ni 12. apr. 2019 06:21

Kom nu, Europe First!
Gravatar

#2 CBM 12. apr. 2019 06:34

Ni (1) skrev:
Kom nu, Europe First!

Nu har Huawei sikkert givet efter, for at NSA kan få lov at installere bagdøre... så nu skal de have hjulpet med at udbrede Huawei produkter igen...

Det er så ulækkert....

https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! 010000100110100101101110011000010111001001111001
Gravatar

#3 Vanvittig 12. apr. 2019 15:06

Kinas pik voksede sig i 2017 over USA's pik og det gør selvfølgelig ondt på selvtilliden.

Når USA løber tør for softpower, er der kun deres militær tilbage. Her er de stadig større end Kina, og det fortæller de dagligt kineserne med massive provokationer i det sydkinesiske hav (hvornår har den kinesiske flåde generet Miamis kyst?)

En farlig udvikling, hvor vi kun kan være glade for, at Kina trods alt er så defensive ift. modparten. Det er trods alt to nuclear triads, vi taler om.
Foreningen for Analog TV, FM radio og PSTN
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login