mboost-dp1

Eero Inc.

Eero router vil give signal i hele huset

- , indsendt af _tweak

Selskabet Eero lancerer nu deres svar på problemet med at få det trådløse netværk til at virke i hele huset.

Løsningen er at have flere trådløse sendere, der snakker sammen, fordelt i huset. Derfor har Eero da også en pakke med tre sendere på hylden.

En enkelt Eero-enhed koster 199 dollars mens tre enheder koster 499 dollars. En del penge når der findes routere og signalforstærkere på markedet til færre penge.

Eero-routeren kommer med to ethernetporte, en USB-port (indtil videre kun til diagnosticering), 1.0GHz dual-core processor, 512MB RAM g 4GB Flash hukommelse. Den understøtter dual-band 802.11 a/b/g/ac (2,4 og 5 GHz).

Man indstiller Eero via en app, hvor det f.eks. også er muligt at oprette gæstenetværk og tilgå mere avancerede indstillinger.

I forhold til hastighed har Engadget målt download på 90Mbps og upload på 6Mbps – dette var med to Eero-enheder sat op.





Gå til bund
Gravatar #1 - NeoNmaN
24. feb. 2016 11:17
som jeg ser det er det ikke problemet med sende signal men alt for mange på samme kanaler og samme frikvens, det vil hjælpe enormt hvis man kunne udvikle dynmiask wifi frikvens, så man slipper for alt det på styr i større bolige byggeriere.
Gravatar #2 - Manofsciencemanoffaith
24. feb. 2016 11:37
NeoNmaN (1) skrev:
som jeg ser det er det ikke problemet med sende signal men alt for mange på samme kanaler og samme frikvens, det vil hjælpe enormt hvis man kunne udvikle dynmiask wifi frikvens, så man slipper for alt det på styr i større bolige byggeriere.


Mange routere har en "auto" kanal option. Hvor godt den virker ved jeg dog ikke.

Men er den ikke lidt dyr den her dims? Der er da masser af repeatere på markedet til næsten ingen penge.
Gravatar #3 - Nize
24. feb. 2016 14:00
Alt skal over på 5GHz og så skal man have flere sendere som ovenfor; der er flere kanaler, og det kan ikke sende gennem pap (ca.)

2.4 GHz er lost cause.

Der er plads til 3 stk radioer (kanal 1,6,11) i 802.11g/2.4GHz og frem - indenfor en radius af deres sendeevne, dvs. ca. 25-175 meter afhængig af byggeri.

Wireless auto-kanal er bare at vælge den mindst benyttede af disse. Det med nogen vælger kanal 3, 7 eller 9 er hjernedødt; det sidebleeder ind i, og fra, to naboer frem for en - og det burde være forbudt at kunne vælge det i udstyr.

Wireless 802.11 blev kvalt i egen success og manglende tænke-evne fra WiFi konsortiet.

Repeater og den slags knald som er tilladt at sælge gør det bare værre.

Skift til 5GHz .n eller .ac, sæt udstyr i '.n-only' eller '.ac-only' så de gamle ikke kan lave interferens, og træk kabler til to eller tre ordentlige AP der kan roame klienter mellem hinanden, og oplev en fantastisk verden der er wireless problemfri.

Problemet er, at det koster, og folk ikke vil betale mere for noget de kan få for 329,- i bilka, på trods af det er noget af det mest indflydelsesrige på deres digitale oplavelse i deres hjem. *suk*.
Gravatar #4 - arne_v
24. feb. 2016 14:02
#0

Jeg er som bekdndt en sur gammel mand.

Men det frustrerer mig at man taler om en router, når det er en router med indbygget WiFi AP og de features som diskuteres intet hat med router delen at gøre.
Gravatar #5 - DrHouseDK
24. feb. 2016 14:20
Ehm. Jeg har en Airport Extreme derhjemme, og jeg rykker 257/261 på min iPhone 6S, og 252/211 på min Macbook Pro - uanset hvor i mit 1 1/2 plans rækkehus jeg befinder mig.

Bevares, det kommer sig nok af at Apples "lukkede" miljø spiller så godt sammen - but anyways.
Gravatar #6 - arne_v
24. feb. 2016 14:44
#5

Jeg har en skummel mistanke om at det til en vis grad er et amerikansk problem - meget store huse.
Gravatar #7 - fusk
24. feb. 2016 18:04
Bor på et kollegie, er den eneste der bruger 5ghz båndet. 2.4 er overfyldt med routere folk ikke kan finde ud af at ændre deres ssid på, og overhovedet ikke hvordan man aktivere og bruger 5ghz.

#6
De bruger meget træ i deres huse, både yder- og indervægge. Hvilket er forholdsvist nemt at penetrere i forhold til kollegiet jeg bor på hvor alle indervægge er i armeret beton.
Gravatar #8 - arne_v
25. feb. 2016 02:39
fusk (7) skrev:

De bruger meget træ i deres huse, både yder- og indervægge. Hvilket er forholdsvist nemt at penetrere i forhold til kollegiet jeg bor på hvor alle indervægge er i armeret beton.


Beton er et problem. Og armeret beton er håbløst (Faraday Bur). Men på et kollegie vil I vel også gerne isolere kollegieværelserne fra hinanden.

Indervæggene i et typisk dansk parcelhus består vel typisk af gasbeton som ikke er nær så problematisk som rigtig beton.

Amerikanske huse er ganske rigtigt typisk bygget af træ. Men træ er næppe det vigtigste materiale i denne sammenhæng.

ydervæg : plastic siding, tyndt plastic, træplader, glasuld, gipsplader
indervæg : gipsplader, luft, gipsplader
etageadskillelse : træplader, luft, gipspplader

(pladerne sidder selvfølgelig på bjælker/lægter, men der er 40 cm mellem disse)

Så det mest relevante materiale må være gipspladerne. Gipsplader er faktisk et problematisk materiale, men de er ikke så tykke.

Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login