mboost-dp1

Futarque A/S

Danske Rho Board når målet på Kickstarter

-

203 personer har støttet det danskudviklede Rho Board på Kickstarter med et samlet beløb på 114.977 kroner.

Dermed kan projektet bevæge sig videre til produktion af det Android-baserede board, der er udviklet med hjemmet i fokus. Det skal primært ses som et mediacenter med digital TV-tuner som tilvalg. Det understøtter hardware decoding og 4k HEVC video. TV-tuneren klarer alle DVB-kabel og land-baserede TV-signaler.

Derudover understøtter Rho Boardet tilslutning af Raspberry Pi 2.

Gå til bund
Gravatar #1 - nitan
29. mar. 2016 18:04
Spændende produkt, men med udgangspris på 999,- så kan du alligevel få rimelig meget Raspberry PI til de penge.

Hvert fald hvis man lytter til deres video, så er det for at gøre Raspberry PI nemmere da de fleste bruger den som Mediecenter.

F.eks. en Raspberry PI 2 Model B, som har mere eller mindre samme specs til 399kr, også kan du købe en USB TV-Tuner som understøtter PI til $25 ~170kr. Det er jo over halvdelen af prisen i forhold til :)

Men man må da gerne gøre mig klogere hvis jeg har misforstået noget :)
Gravatar #2 - NeoNmaN
29. mar. 2016 19:46
altså ideen er nice nok, især med optisk kable og 4k streaming, det jeg ikke kan lide ved den er den køre Android, men er der mulighed for at flashe den med anden firmeware er det fint ellers er det crap så ville jeg fortække en RespPi isted for hvor jeg har fuld linux miljø, hart ikke læst så meget om Rho Board ud over set hurtig deres video hvor de siger den supporter RespPi men ikke hvordan det skulle virke, :)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login