mboost-dp1

Papa John's

Danmarks mest populære pizza

- Via MSN Mand - , redigeret af MiniatureZeus , indsendt af Jace

Just-Eat.dk har lavet en liste over de mest bestilte pizzaer fra deres mange tilknyttede pizzeriaer. Der bliver bestilt omkring 500.000 pizzaer om måneden gennem Just-Eat, og i 2007 samlet blev der solgt omkring 6 millioner hvide kasser med italiensk fastfood.

Top 5 mest solgte pizzaer i Danmark i 2007:
[list=1]
[list]
[li]Hawaii[/li]
[li]Pepperoni[/li]
[li]Vesuvio[/li]
[li]Margherita[/li]
[li]Calzone[/li]
[/list]
Da listerne også er gjort op for Danmarks tre største byer, ud over den på landsplan, kan man bl.a. se, at århusianerne er særligt glade for kød. Se disse lister på kildesiden.





Gå til bund
Gravatar #1 - hovmand
24. maj 2008 13:34
Tror lige at der var en der glemte en pizza :P

Nummer 4 er : Margherita, så Calzonen bliver lige skubbet ned på en femteplads..
Gravatar #2 - searchia
24. maj 2008 13:43
kun 6 millioner, det er da kun ca. 1 pizza per person, troede at der var mange flere.
Gravatar #3 - zurekk
24. maj 2008 13:50
Er Just-eat ikke ejet af Freeway? Nøj, et tilfælde hva'?
Gravatar #4 - Psykocyber
24. maj 2008 13:56
2 skrev:
kun 6 millioner, det er da kun ca. 1 pizza per person, troede at der var mange flere.
Det er jo kun tal fra Just-Eat, alle andre pizzabestilinger kommer jo ved siden af.
Gravatar #5 - MiniatureZeus
24. maj 2008 14:14
1 skrev:
Tror lige at der var en der glemte en pizza :P

Nummer 4 er : Margherita, så Calzonen bliver lige skubbet ned på en femteplads..


Rettet
Gravatar #6 - RHO
24. maj 2008 14:17
Nu er jeg ikke så veduddannet inden for PIzza typer....
Men troede Calzone var en fælles betegnelse for en lukket pizza?
Gravatar #7 - tr0lle
24. maj 2008 14:19
Hawaii + chilli + bacon er min favorit :-)

#Offtopic: Er forholdsvis ny her på siden, så er der en venlig sjæl der kan fortælle hvad WNZ er/står for?
Gravatar #8 - MiniatureZeus
24. maj 2008 14:22
#7 Se faq'en, som du bliver opfordret til at læse, når du opretter din bruger.

Der står mange gode oplysninger om newz.dk. : )

Faq'en findes under "Om newz.dk"
Gravatar #9 - tr0lle
24. maj 2008 14:26
#8 Aha, mange tak. Ledte faktisk efter en FAQ eller noget i den stil ved siden af de andre knapper, "Forside", "Nyhedsarkiv", "Artikler" osv. men jeg kunne ikke lige finde den. Måske fordi jeg ikke er så vågen her i WEEKENDEN? ;-)
Gravatar #10 - WqazR
24. maj 2008 14:28
Utroligt folk ikke har fået øjene op for nummer 17 uden ananas og med dressing. Selvfølgelig fra Solemio i Skive. Pizzaen er med ost, kebab og karry kylling! Genial. Har desværre ikke lige noget billede af en på stående fod :(
Gravatar #11 - jnejne
24. maj 2008 14:32
Selv med min ringe viden om pizza, har jeg opdaget at selvom to pizzaer fra forskellige pizzariaer har det samme navn, betyder det ikke at de er ens.... så kan nyheden vel ikke rigtigt bruges til noget....
Gravatar #12 - Emil
24. maj 2008 14:39
#10 > Du glemte vist lige at nævne, at den også er med ananas, og det hører bare slet ingen steder hjemme på en pizza! Nej en El Diablo fra Babas, det er noget der holder. Generelt holder Babas bare 10 gange mere end Sole Mio.
Gravatar #13 - Bateman
24. maj 2008 14:41
Hvad så med dem, der selv vælger fyld?

- Jeg plejer kun at bestille "deres" egne pizza'er, når det er et nyt sted.
Gravatar #14 - ph1l
24. maj 2008 14:41
Hawaii er sku en go' pizza :D
Gravatar #15 - NATIK
24. maj 2008 14:53
Nu arbejder jeg på pizzaria (snart 6 års erfaring) og har en del kontakt med Just-eat. De fleste pizzaer bliver ikke bestilt over just-eat, derfor er tallet så lavt.

Pizzaers indhold variere drastisk mellem pizzariaer, selvom de har samme navn.
Tag bare den simpleste pizza efter margarita en hawaii, nogen steder er det en Ost, Tomat, Champignon, Skinke pizza, andre steder er det en Ost, Tomat, Ananas, Skinke pizza og jeg har sågar set den med andre grøntsager. Dette giver også noget forvirring nogen gange, hvor folk bestiller fx en hawaii og regner med den har ananas på, men da vi sælger den med champignon tror de at de har fået en forkert pizza.

Folk kigger faktisk overraskende sjældent på hvad de bestiller, vi har fx ofte folk der bestiller pizza over Just-eat hvor de selv sammensætter en pizza ved at ligge ting på den, dette giver en pris på basis pizza + tillægspris for hver enkelt stykke kød eller grøntsag.
Kan fx komme med et eksempel på en for nylig som bestilte en pizza på denne måde som vi allerede havde på menuen til en pris på 65 kr, grundet hans måde at bestille kom han til at betale 95kr, hvilket vi ikke kan gøre noget ved da han bestilte over just-eat og hans penge blev trukket automatisk over dankort, personen spildte 30kr på ikke at læse vores menu.
Gravatar #16 - jeldtoft
24. maj 2008 14:58
#10

Solemio i Skive. Der tilføjer de GRATIS maddiker på pizzaen. Det var simpelthen bare herligt, at få en pizza fra dem, hvor de ikke havde sparet på dem! Jeg spiser ALDRIG hos dem! Bestiller heller aldrig fra Skive Pizzaria.. De står direkte og ryger cigaretter ned i maden!

#12 HØRT :D.. Jeg synes nu heller ikke at, Amore er helt dårlig! Jeg kan forresten lige anbefale den her side. www.skivesnatteliv.dk - Der ligger de fleste menukort fra Skives pizzariaer.
Gravatar #17 - JacobDam
24. maj 2008 15:47
11 skrev:
Selv med min ringe viden om pizza, har jeg opdaget at selvom to pizzaer fra forskellige pizzariaer har det samme navn, betyder det ikke at de er ens.... så kan nyheden vel ikke rigtigt bruges til noget....


Nyheden kan da godt bruges... Den siger ikke noget om kvaliteten på pizzaerne.. Den fortæller bare om hvilken pizza der bliver solgt flest af i DK... Men ja... Pizzaer af samme navn er altid forskellige i kvalitet og kvantitet fra sted til sted... Endda nogle gange inden for samme kæde...
Gravatar #18 - WqazR
24. maj 2008 16:10
#12 Jeg skrev også uden ananas :) Men jeg holder mig nu til Sole Mio så tit jeg kan.

#10 De har da fået den gladeste smiley flere gange. Det eneste der er problemer med, synes jeg, er deres salat, den holder jeg mig fra.
Gravatar #19 - Decipher
24. maj 2008 16:49
Erhm, hvorfor vælge et billede fra Papa Johns som er en franchise uden tilstedeværelse i Danmark (mig bekendt)?

Hvis man ikke vil lave gratis reklame for et i landet aktivt selskab, var et generisk billede så ikke mere passende?

Måske petitesser, men det virkede bare underligt på mig.


Bortset fra det hører frugt, ligesom salat, ikke til på pizza. Ja jeg kigger på jer Hawaii fanatikere :P
Gravatar #20 - MiniatureZeus
24. maj 2008 16:55
19 skrev:
Erhm, hvorfor vælge et billede fra Papa Johns som er en franchise uden tilstedeværelse i Danmark (mig bekendt)?

Hvis man ikke vil lave gratis reklame for et i landet aktivt selskab, var et generisk billede så ikke mere passende?

Måske petitesser, men det virkede bare underligt på mig.


Det er vidst petitesser! Tror det er de færreste der lænker billedet direkte til Papa Johns. De fleste lænker det nok til pizza når de ser det ; )
Gravatar #21 - Magten
24. maj 2008 17:43
Den bruger jeg sgu lige næste gang mine venner sviner mig til fordi jeg bestiller en Hawaii! :D

Endnu bedre er en tomat, ost, kylling og ananas.. nam nam, nu bliver jeg helt sulten...
Gravatar #22 - LennyBoy
24. maj 2008 18:10
#3:
Nej freeway ejer ikke justeat. Eller jo de ejer 5%, men så kaldes man vist ikke ejer :P

Citat fra freeways side:
"Just-Eat.dk Den landsdækkende online madbestilling Just-Eat blev i sin tid udviklet af Freeway. Sitet er i dag en selvstændig virksomhed, hvor Freeway ejer 5 % af den samlede aktie volume og fungerer som sleeping partner."
Gravatar #23 - stephenson
24. maj 2008 18:17
#22 og det gør på ingen måde nyheden mindre relevant, vi er jo på en nørde side!

Jeg skal også altid have en kold cola til min kebab pizza MED ananas!
Gravatar #24 - Yilar
24. maj 2008 19:17
#6 En calzone er en pizza med tomat, ost og skine som er indbagt. Udtrykket du tænker på er "indbagt" :)

Iøvrigt er den bedste pizza en simpel pizza med tomat, ost og pepperoni. Der må godt komme peberfrugter på, men til den pris det normalt koster at få 5 gram peberfrugt kan det sjældent betale sig.
Gravatar #25 - Yilar
24. maj 2008 19:20
dobbelt post...
Gravatar #26 - LsV
24. maj 2008 21:43
Prøv svenske pizzaer - nøøj de er anderledes end danske - helt anden slags fyld, og hvis det er samme fyld, så er det en helt anden smag.

Herovre bliver der brugt mange flere krydderier, end der gør i Danmark, og det giver altså lidt mere smag, hvis man ellers er til krydderier :)

Nå ja.. navne er HELT anderledes...
Den klassiske tomat, ost og skinke hedder "SORRENTO"

En såkaldt "Pepperoni" har dette fyld i SE
Med tomat, ost, pepperoni, champinjoner, oliver, svartpeppar och färska tomater

(lig mærke til især sort pepper, dette er brugt RIGTIG meget herovre, og det giver altså en rigtig god smag)

En hawaii hedder iøvrigt "BAHAMAS" - skægt :)
Gravatar #27 - kogt
24. maj 2008 21:53
er der andre end mig der synes det er sjovt at lige skive bliver naevnt saa mange gange her i diskussen.

Hvor mange har vi egentlig i skive 10 11 stykker??
Gravatar #28 - MiniatureZeus
24. maj 2008 21:53
Har ikke nogen speciel foretrukken pizza, men det er nu klart Elverhøi i Køge som har de bedste pizzaer, da de bliver lavet på ægte italiensk vis. Og den med laks og spinat er altså super god! :)
Gravatar #29 - WqazR
24. maj 2008 21:58
#27 Jeg er faktisk lidt usikker på det, men hvis du bare tager lidt af skives opland med er der RIGTIG mange! Men bare i midtbyen er der vel de første 8. Også er de lidt mere spredte jo længere man kommer ud.
Gravatar #30 - BetaLyte
24. maj 2008 22:06
Nogen der sagde pizza? Verdens dyreste måske?
Friske ingredienser fra Italien, giver ægte gode Italienske pizza'er. Nam nam! =D

Det er et lillebitte sted, der kan måske stå syv derinde, dog er der hele TO siddepladser.

Sørg for at læse den nederste kolonne i artiklen. Dog står der kr. 6000,- der, men prisen er faktisk 8000,-
Gravatar #31 - Emil
24. maj 2008 22:23
#28 > Et pizzaria der har navn efter det danske nationalskuespil, men som leverer ægte italiensk pizza? Nogen der sagde blandede signaler?
Gravatar #32 - gnаrfsan
25. maj 2008 00:27
mmmmh 2 :-)
Gravatar #33 - ajust
25. maj 2008 13:17
Hawaii er heller ikke en dårlig pizza, man blir dog hurtigt træt af den, hvis man spiser den mere end en gang om ugen ;).

Variation er kodeordet! Jeg kunne snuppe enhver af de pizzaer på top 5 any day!
Gravatar #34 - vandfarve
25. maj 2008 13:59
#31 Men jeg er helt på MiniatureZeus' side! De pizzaer er geniale, så jeg kan sagtens anbefale jer at tage forbi Elverhøi i Herfølge/Køge. Jeg kan dog ikke selv stå indenfor den med laks (LAKS?!), for jeg holder mig selv mest til nummer 20 eller 21...
Gravatar #35 - Nagash
25. maj 2008 15:02
Ved ikke om fejlen er hos newz eller om den ligger hos kilden, men de tre største byer tæller København, Århus og Aalborg. Odense er nummer 4 og Esbjerg nummer 5.
For nogle år siden var det omvendt med Odense og Aalborg, men de har altså byttet.
Gravatar #36 - Saxov
25. maj 2008 17:24
#35, Aalborg Kommune er større end Odense kommune, men det er stadig ikke tilfældet for Aalborg by kontra Odense by, også selv om jeg er aalborgenser, og gerne så Aalborg som DK's største by.. ;)

#topic
Syntes det er underligt at sammenligne baseret på pizza-navne, da som #15 siger, fx en hawaii pizza kan laves på mange måder.
De eneste fælles ting ved hawaii pizza, er grundlæggende, dej, ost, tomat, og skinke - men dertil kan det enten være champignon, rejer, ananas, eller noget helt andet.
Og derfor kan man ikke sammenligne dem, med mindre man sammenligner baseret på indhold.
Gravatar #37 - Happy-Cheese
25. maj 2008 19:51
Er i alle sammen grimme?...

Hvor er min Pizza Salat :0
Gravatar #38 - el_barto
26. maj 2008 06:12
Adr...ananas på en pizza?!

Hvad med en, med bøf og bernaise det er da næsten lige så klamt, men også kun næsten :)

Næh, en nr. 11 ved man hvad er (uanset hvad nr. 11 så er, mit råd er at man ALTID skal tage nr. 11!)
Gravatar #39 - Magten
26. maj 2008 07:28
#38
Hvad med en, med bøf og bernaise det er da næsten lige så klamt, men også kun næsten :)
Bøf og bernaise hører på ingen måde til på en pizza.. Det er lige så klamt som spaghetti og kødsovs :D

#alle
Nogen der har været på det der pizzaria lidt udenfor Odense (kan ikke huske hvad det hed, men klamt var det) hvor alle deres pizzaer er med muslinger og andet skaldyr på? Fy for satan!
Gravatar #40 - holmen
26. maj 2008 07:28
Jo længere man kommer ind mod kbh, jo dårligere og mere ensartede bliver pizzaerne, synes jeg.

Jeg læste i en af gratisaviserne, at mange pizzaria-ejere i kbh-området handlede hos metro og derfor mindede mange af pizzaerne om hinanden (ens råvarer).

De skrev at mange steder var "skinken" ikke lavet af skinke, men af bov (vist nok) og osten bestod primært af kartoffelmel.

De bedste pizzaer fås uden tvivl hos madstedet i asnæs.

141 + dressing:
Ost, oksekødstrimler, champignon, chili og cremefraiche dressing. Bemærk at der ikke er tomat på.

Jeg har forsøgt at bestille den pizza hos flere andre pizzarier, men bliver skuffet hver gang.

Når jeg ikke kender stedet, så bestiller jeg som regel en salatpizza med kebab og en seriøs omgang chili.
Gravatar #41 - Ju9or
26. maj 2008 08:40
Der skal masser af hvidløg, jalapenos, chili og løg ovenpå.

En pizza skal være så stærk at dit røvhul hader dig dagen efter...
Gravatar #42 - NATIK
26. maj 2008 08:56
#40 Korrekt, de fleste pizzariaer prøver på at spare på omkostninger ved at købe ultra lav kvalitets råvare (som de som regelt får fra metro i de områder hvor metro eksistere (århus, kbh osv)), hvilket er synd. Du kan som regel se det på skinken, desto hvidere (pga fedt og vand) den er desto lavere kvalitet er den, hvis pizzariaet sparer på kvaliteten af skinken kan du nok også regne med at de sparer på resten.

Selv med kedelige standard vare kan man dog lave en god pizza hvis man tilbereder den korrekt og tilsætter kryderier til de rigtigt ting.
En vigtigt ting som mange pizzariaer glemmer at gøre interessant er bunden, ufattelig mange steder er bunden bare en blanding af mel, vand, gær, sukker og salt. Dette giver en kedelig bund som ikke er værd at spise og personligt syntes jeg at hvis ikke bunden er interessant så kan jeg ikke spise pizzaen, i hvert fald ikke uden tonsvis af chili og hvidløg til at give noget smag.
En god dej kan også bruges til mere end pizza, vi laver fx mange former for brød med vores, vi har flere kunder som kommer specifikt efter brødet.

Der hvor jeg arbejder går vi efter kvalitet, det giver en pris der er lidt højere end vores konkurrenter men vi er også kendt i lokal området som det bedste pizzaria, så vi har stadig massere af kunder.
Gravatar #43 - Thomas Nielsen
26. maj 2008 09:05
Der mangler da vist et WNZ tag på den her nyhed?
Gravatar #44 - holmen
26. maj 2008 09:11
Bøf og bernaise skal man ikke kimse af. "Bøffen" skal bare skæres ud og så lidt champignon og BAM! Så har du en matador. Det skal bare være uden bløde løg, så kan den være lækker nok.
Gravatar #45 - KozmoNaut
26. maj 2008 12:54
Det klart bedste pizzaria i Danmark (nok næst efter ham tossen i Esbjerg med en pizza til 8000,-) hedder Forno Al Legna og ligger på Falkonér Allé.

Prøv deres "hvide" pizzaer uden tomatsovs, det er anderledes, men absolut klasse. Jeg foretrækker nr. 23, som er med ost, bacon og rucola.

De bager deres pizza i en gammel brændefyret ovn, og det gør bundene dejligt sprøde uden at de bliver tørre.

Råvarerne er gode, og det kan sgu smages. Ikke noget Metro-junk her.

Nå ja, og vedkommende der fandt på at komme ananas, asparges og lignende skrammel på pizza skulle fandme skydes. Kebab+salat har desuden intet med pizza at gøre.

Kebab for sig og pizza for sig, og sådan skal det være.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login