mboost-dp1

TweakTown

‘DALL-E’: Kunstig intelligens kan producere billeder af alt, hvad du beder den om

- Via TweakTown - , indsendt af SpegepølseBøvs

En kunstig intelligens trænet til at producere billeder ud fra tekstbeskrivelser har afsløret, hvad den “tror” er inde i et sort hul, skriver TweakTown.

AI-systemet ‘DALL-E ‘ er en 12-milliarder-parameterversion af GPT-3, en autoregressiv sprogmodel, der bruger deep learning til at producere menneskelignende tekst. Begge AI-systemer er udviklet af OpenAI, og især DALL-E har vist sig at give meget interessante resultater baseret på den tekst, der indtastes i dens promptboks. Brugere kan bede DALL-E om at producere, hvad de vil, nærmest uden begrænsninger.

For eksempel et billede af indersiden af et sort hul, hvilket, som mange mennesker ved, er umuligt at verificere givet menneskets nuværende forståelse af sorte huller og deres natur. Ikke desto mindre var DALL-E i stand til at producere en batch af originale billeder af sorte huler, som kan ses nedenfor.

AI asked to show an image from inside a black hole 02 | TweakTown.com

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login