google chrome 70 opdatering browser blokerer topsites hjemmesider / Newz.dk

Google

Chrome vil fremover blokere reklamer på snyde-sider

Googles Chrome-browser vil bekæmpe hjemmesider, der prøver at snyde brugere med pop-ups og lignende, ved at blokere reklamer.

Fra december af vil Chrome 71 blokere reklamer på sider, der bruger snyde-metoder til eksempelvis at få brugere til at klikke ind på andre sider.

Det skriver selskabet på deres Chromium Blog.

Mere konkret er det sider, som eksempelvis har et play-symbol, der bruges til at lokke en til at klikke, hvilket starter downloads af uønskede filer. Et andet eksempel er sider, der har et ‘luk’-symbol, der i stedet åbner uønskede pop-up-vinduer.

Hvis en side bruger disse metoder og bliver anmeldt, har denne side 30 dage til at foretage de nødvendige ændringer, før at Chrome vil begynde at blokere reklamer på siden.

Tilbage i slutningen af 2017 udmeldte Google også, at Chrome ville begynde at blokere irriterende reklamer – læs mere her.

Gå til bund
Gravatar

#1 syska 7. nov. 2018 12:01

Så google vil vise reklamer i 30 dage, selvom de bevidst snyder ...

Det er sq en ommer ...
Gravatar

#2 Ni 8. nov. 2018 08:10

#1 Ja, det er lidt sløjt, det får noget ikke den store effekt og lugter lidt af at google har brug for lidt positiv pr :-)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login