Lowe'sByggemarked vil bruge AR og VR til at gøre gør-det-selv lettere

Via engadget -

Den amerikanske kæde af Lowe’s-byggemarkeder tager nu Google Tango i brug gennem en ny ‘In-Store Navigation’ app, der skal gøre det lettere at finde alle de varer, man leder efter i butikken.

Derudover tager selskabet også Virtual Reality i brug gennem ‘Holoroom How-To’, et koncept, der går ud på, at kunden i et rum designet til formålet kan tage et HTC Vive-headset på og gennemgå forskellige gør-det-selv-projekter. Det skulle gerne gøre resultatet på hjemmeadressen bedre, hvis man for eksempel selv vil lægge de nye fliser på badeværelset.

Ifølge Lowe’s egne tests, husker kunder, som gennemgår VR-programmet, 36 procent mere af guiden i forhold til kunder, der gennemgår videoer af samme projekt på YouTube.

Gå til bund
Gravatar

#1 MHammer 16. mar. 2017 07:30

Undskyld mig, men det er sku da den mest åndsvage ide jeg længe har set! At man så skal stå og se dum ud i byggemarkedet, for så at komme hjem og forsøge selv, hvor man finder ud af at der findes tyngdekraft og fliserne ikke selv klikker på plads.... :/
If everything seems under control, it's not going fast enough!
Gravatar

#2 antimate 16. mar. 2017 11:27

#1 america x'D forklar meget x'D
Gravatar

#3 antimate 16. mar. 2017 11:34

Bare vent. Det kommer helt sikkert også til hård industri som cnc teknikker og industri teknikker... Fordi man mener det er for dyrt at lade folk lære at en forkert ændring kan havde dyre og alvorlige konsekvenser hvis man ikke er helt med på hvad det er man er igang med. Trods alt bedre end simulering som blot er nogle streger på en skærm. Super spændende og nemt at holde sig vågen til. Not...
Gravatar

#4 RuneSP 16. mar. 2017 14:10

Nu skal det jo sammenlignes mod at se en youtube video, som også beskrevet i artiklen. Og hvis det er lavet korrekt, tror jeg bestemt man er bedre klædt på opgaven ved at have løst den virtuelt, ift. bare at se en video / billeder.

Fremover vil programmerne nok være tilgængelige fra en browser / app så folk med eget headset vil kunne benytte det i ro og mag derhjemme.
Gravatar

#5 MHammer 17. mar. 2017 08:55

#4 Det kan du self have ret i. Men så vidt jeg så i video (programmet er nok ikke færdigt) var det at holde tingen op til stedet det skulle være og klik, så sad den der... men idéen er på nogle punkter god nok.
If everything seems under control, it's not going fast enough!
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login