mboost-dp1

blackberry

BlackBerry beroliger: Det fysiske tastatur er kommet for at blive

-

Som vi skrev for nyligt, har BlackBerry meldt ud, at de stopper produktionen af deres ‘Classic’-telefon, med det karakteristiske keyboard.

Mens de fleste andre producenter har skiftet væk fra fysiske keyboards, og over til rene touch-skærme, så har BlackBerry hold fast i tastaturet. Og selvom BlackBerry nu kun har en meget lille del af markedet, så har firmaet sine tro følgere, ikke mindst på grund af keyboardet.

Stoppet for ‘Classic’-telefonen satte rygter i gang om, at BlackBerry helt ville droppe fysiske tastaturer på fremtidige telefoner, men ‘senior vice president, global device sales, Alex Thurber beroliger. I et tweet forsikrer han, at brugerne intet har at frygte – keyboardet er kommet for at blive.

Firmaet har tre nye telefoner i støbeskeen, som skulle udkomme i starten af 2017. Telefonerne går under kodenavnene ‘Mercury’, ‘Neon’ og ‘Argon’, og mens hverken ‘Neon’ eller ‘Argon’ ifølge slashgear rygtes at have fysiske tastaturer, så har billeder af ‘Mercury’ floreret på nettet, som viser en høj, aflang Android-telefon, med indbygget keyboard i bunden.

Gå til bund
Gravatar #1 - CBM
8. jul. 2016 13:28
Gode nyheder! Hvis BB stadig er på markedet med en qwerty android næste gang jeg skal have ny android telefon så bliver det 100% en BB.

Men det vil være nød til at være en telefon der både hardware og software mæssigt er en opgradering af note 4
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login