mboost-dp1

Bitcoin

Bitcoin falder i kurs efter lukning af kinesisk børs

- Via Hot Hardware -

Den næststørste Bitcoin-børs i Kina, BTC China, har meldt, at der er lukket for registrering af nye brugere, og at al handel vil stoppe pr. 30. september.

Dette sker efter grundig analyse af udmeldinger fra de kinesiske myndigheder, lyder det. Det har forlydt, at de kinesiske myndigheder har forbudt ‘Initial Coin Offerings'.

Der spekuleres i, om BTC China gør dette for at stå i bedre lys hos myndighederne, der skulle arbejde på en fremtidig struktur, hvor der godkendes en ganske lille gruppe af krypto-børser i landet.

Bitcoin-kursen havde rekordhøjde på mere end 5.000 dollars i begyndelsen af måneden men er nu nede i 3.350 dollars.

I USA langer finans- og bank-koncernen JPMorgan Chase også ud efter alle krypto-valutaer, der ses som værende fusk, som før eller siden vil blive lukket.

Gå til bund
Gravatar #1 - GreenLab
15. sep. 2017 22:15
Og nu er den på $3733.45

Den eneste betydning, alt det her kina Fud kommer til at have i det lange løb, er billige coins af alle slags, så længe det varer, det ser ud til markedet er gået i rebuy mode en uge tidlige ind forventet.

Ham Jamie Dimon er vist den dumme ;) Og når hans datter har lavet det samme på crypto, som han laver på aktier, så glæder jeg mig til at høre hans dumsmarte kommentar. ;)
Gravatar #2 - Vanvittig
16. sep. 2017 10:28
Det er meget imponerende, at JP Morgan har kunne afsløre den foruroligende verdensnyhed, at Bitcoins værdi afhænger af, hvad brugerne er villige til at handle den for.

Samtlige danske banker erklærer sig enige i advarslen. I skal aldrig handle med noget, banker, regeringer og JPMorgan ikke ejer og styrer.

Deres frygt er vel, at vi alle sammen bliver enige om, at Bitcoin har en værdi, og at dollars og EUR ikke har.

Altså økonomisk demokrati. Hvad skulle JP Morgan og Nordea dog stille op...
Gravatar #3 - GreenLab
16. sep. 2017 14:08
Nu må vi se om der er nogen der bliver fyret af Jamie Dimon :)

https://steemit.com/cryptocurrency/@imredryan/jp-m...

JP Trollan

Det er jo nok en investerings kunde, der har købt gennem JPM's investerings portal, men uanset hvem der står bag handlen, så er der en der har lavet en anseelig sum penge på den handel.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login