Bethesda

Bethesda Udelukker Bugfinder

- Via Hot Hardware - , indsendt af Winnick

En bruger af Fallout 76 er blevet bannet fra spillet, efter han og andre fra hans gruppe, fandt en alvorlig fejl i spillet.

Det lykkedes spillere fra gruppen Map76 at finde frem til en fejl, som andre spillere havde udnyttet til at fremprovokere mere legendarisk loot end det oprindeligt var tiltænkt. Helt præcist Kunne en bestemt NPC-sælger i spillet tvinges til at tage imod “caps” frem for “scripts”, som er langt svære at opnå.
Den spiller fra Map76 der rapporterede fejlen gik fri – men alle andre som var i besiddelse af udstyr købt ved hjælp af fejlen, inklusiv andre spillere fra Map76, er i første omgang blevet udelukket fra spillet.

Map76 var for Fallout76 som hvad Wowhead er for World of Warcraft – en total database over alle kort, miner, og ting der kan findes i spillet. Men efter Bethesda bandlyste dens skaber, har de nu valgt at lukke siden og alt support for databasen ned.

Sagen kommer oven i en række andre problemer, hvor Bethesda igennem årene er blevet beskyldt for at være ligeglade med deres fanbase. Map76 skaber udtaler da også at det er tydeligt at mærke at man ikke har fokus på fanbase, og at han ikke tror det nødvendigvis er dev-teamet der er noget galt med, men at deres support-afdeling skal være langt mere community-orienteret end de er i dag.

Fallout76 har været notorisk for alle de fejl spillet har bragt med dig i dens udgivelse, og grove exploits er stadig muligt i spillet. Bethesda har forsøgt at at svare igen på tiltale, og forklaret at ingen spillere der rapporterede fejlen blev bandlyst.

Gå til bund
Gravatar #1 - _tweak
13. nov. 2019 09:03
(vi har desværre haft et kort nedbrud, der har forårsaget at den ene kommentar på dette indlæg, forsvandt)
Gravatar #2 - Taco
13. nov. 2019 09:12
Hvordan banlyses en spiller for altid? Gætter på det er den givende konto der banlyses, men der er vel intet der forhindre vedkommende i at lave en ny konto, bruge VPN og spille igen?
Gravatar #3 - lost-viking
13. nov. 2019 11:57
Taco (2) skrev:
Hvordan banlyses en spiller for altid? Gætter på det er den givende konto der banlyses, men der er vel intet der forhindre vedkommende i at lave en ny konto, bruge VPN og spille igen?


Jeg ved at i det online spil hvor jeg er moderator, der er man koblet op til vores spil med sin Steam konto. Og din konto i spillet har sit eget ID som er koblet op med din Steam konto. Så når vi banner dig er både din spil konto men også din Steam konto bannet hos os. Hvis du skal omgå det skal du lave en ny Steam konto, købe spillet igen og så oprette dig igen. Men hvis du bruger samme internet/computer uden VPN bliver du ret hurtig fanget i ban evading og så bliver din nye konto og steam også bannet.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login