mboost-dp1

Shutterstock

BeReal udforsker betalte funktioner for at undgå annoncer

- Via Soundvenue -

Det sociale medie har det seneste år ligget blandt de mest downloadede apps i ind- og udland som et mere autentisk alternativ til Instagram og TikTok. Det skyldes ikke mindst, at platformen er gratis at bruge, men det kan snart være slut, skriver Soundvenue og Financial Times.

Ifølge mediet overvejer BeReal at indføre køb for brugerne, hvor du for eksempel kan kaste penge efter klistermærker eller andre funktioner, som kan bruges til at friske dine billeder op.

Årsagen bag de potentielle betalte funktioner er derimod todelt. Først og fremmest vil BeReal undgå at implementere annoncer, som man kender det fra Instagram og Facebook.

Den anden årsag er, at appen er vokset fra 10.000 brugere til mere end 15 millioner daglige brugere på kun et år, og at firmaet nu skal lukrere på den øgede aktivitet, så appen ikke langsomt sygner hen som en anden døgnflue, skriver Soundvenue.

Ifølge Financial Times kan der blive tale om et månedligt abonnement, hvor man får adgang til eksklusivt indhold, men intet er konkret endnu.

Det eneste, som er sikkert, er, at eventuelle betalinger først introduceres i 2023.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login