mboost-dp1

Shutterstock

Apple planlægger at rykke iPhone-produktion ud af Kina efter protester

- Via MSN - , indsendt af arne_v

Henover de seneste uger har Apple fremskyndet planer om at flytte noget af sin produktion ud af Kina, som længe har været det dominerende land i forsyningskæden.

Det skriver MSN og The Wall Street Journal.

I stedet planlægger Apple mere aktivt at få samlet virksomhedens produkter andre steder i Asien, herunder især Indien og Vietnam.

Den seneste opsigtsvækkende uro på verdens største iPhone-fabrik i Zhengzhou i Kina har været med til at fremskynde planlægningen. Zhengzhou-fabrikken blev ramt i slutningen af ​​november af voldelige protester på grund af lønninger og COVID-19-restriktioner.

Efter et år med begivenheder, der har svækket Kinas status som et stabilt produktionscenter, føler Apple sig tilsyneladende ikke længere godt tilpas med at have en så stor del af sin forretning samlet på ét sted.

Apple og Kina har brugt årtier på at binde sig sammen i et forhold, der indtil nu for det meste har været gensidigt gavnligt. Forandring kommer ikke fra den ene dag til den anden. Apple udgiver stadig nye iPhone-modeller hvert år sammen med konstante opdateringer af sine iPads, MacBooks og andre produkter. Virksomheden skal blive ved med at flyve flyet, mens den udskifter en motor.

Gå til bund
Gravatar #1 - SpegepølseBøvs
6. dec. 2022 07:39
Flot afslutning på den artikel. Hvad bliver der af bilanalogien?

Jeg har afbestilt min iPhone 14 Pro Max fordi datoen for leveringen skred en hel måned fra midt november til midt december. Og senest er der tale om at mange skal vente til midt januar, fordi produktionen stadig ikke køre som den skal. Så det gider jeg ikke spilde tid på, og venter på en iPhone 15 Pro Max til næste år, hvis jeg syntes at den er det værd for mig.

Kinesernes diktator skal bare pilles ned af hans høje hest, så der kan dannes en demokratisk regering. Håber sgu at det folk får ham væltet pga humanitære årsager.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login