mboost-dp1

Shutterstock

Apple begynder at teste iPhones med USB-C-port i stedet for Lightning

- Via Bloomberg -

Apple tester i øjeblikket fremtidige iPhone-modeller, der skal erstatte den nuværende Lightning-opladningsport med det mere udbredte USB-C-alternativ – et skridt, der kan hjælpe virksomheden med at overholde de truende EU-reguleringer, oplyser Bloomberg.

Derudover arbejder Apple efter sigende på en adapter, der vil lade fremtidige iPhones snakke sammen med tilbehør designet til det nuværende Lightning-stik, lyder det ifølge personer med kendskab til sagen.

Ved at gå over til USB-C ville Apple strømline samlingen af opladere, der bruges af dets forskellige enheder. De fleste af virksomhedens iPads og Macs er allerede afhængige af USB-C i stedet for Lightning, hvilket betyder, at Apple-kunder ikke kan bruge en enkelt oplader til deres iPhone, iPads og Macs – en mærkelig opsætning givet Apples hang til enkelhed.

Ændringen ville komme med afvejninger – og potentielt skabe forvirring for kunderne. USB-C-opladere er lidt større end Lightning-stikket, men kan tilbyde hurtigere opladningshastigheder og dataoverførsler. De nye stik ville også være kompatible med mange eksisterende opladere til ikke-Apple-enheder, såsom Android-telefoner og -tablets.

Hvis virksomheden fortsætter med ændringen, vil den ikke træde i kraft før tidligst i 2023. Apple planlægger at beholde Lightning-stikket til dette års nye modeller.

Læs også: EU er tæt på at tvinge alle producenter til at tage USB-C-opladere i brug.

Gå til bund
Gravatar #1 - nwinther
17. maj 2022 10:18
Fremragende!
Gravatar #2 - speedfreak
18. maj 2022 12:36
Tror ikke det kommer til at ske.
Hvorfor ikke lave lighning til standart nu 95% af jordens befolkning alligevel kun køber Apple produkter
Gravatar #4 - Jim Night
19. maj 2022 06:43
#2 Du er da vist lettere uintelligent...
Gravatar #5 - speedfreak
19. maj 2022 11:50
Jim Night (4) skrev:
#2 Du er da vist lettere uintelligent...

Totalt! Derfor jeg er en af de få som har en telefon med USB-C
Gravatar #6 - GrillBiller
22. maj 2022 10:22
-#2

Spørgsmålet er nu mere hvordan i biib har Apple kunne få godkendt et stik hvor de strømførende kontakter er blotlagte og derfor nemmere kan kortsluttes når de ikke er beskyttet af et skjold med 0 volt.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login