Samsung

Anmelderne: Ikke meget nyt i Samsung Galaxy S9

Samsungs flagskibstelefoner Galaxy S9 og S9+ lander den 16. marts. Anmelderne har nu fået lidt tid med de nye telefoner, og de er generelt positive, selv om der ikke tale om et stort skridt frem fra forgængeren, Galaxy S8.

The Verge er specielt hårde og sammenligner med Apples iPhone-taktik, hvor man kun udvider minimalt på tidligere succeser fra telefon til telefon. Hvis man har set Galaxy S8, har man set Galaxy S9, skriver de. Trods det giver de Samsung Galaxy S9 8,5 ud af 10.

Mobilsiden.dk er enige og skriver, at Galaxy S9 minder om iPhones S-opgraderinger, der således har fjernet de værste børnesygdomme fra tidligere så som fingeraftrykslæserens dumme placering på Galaxy S8. De anbefaler S9+ og dens bedre kamera, hvis man skal have ny telefon og giver 5 ud af 6 stjerner til S9 og 5½ stjerner til S9+.

Hot Hardware kritiserer den kun ‘solide’ batteri-levetid og den høje pris, der trods alt er bedre end prismærket på en iPhone X. Men samtidig roser de Samsungs nye telefoner – særligt Galaxy S9+, som de kalder den hurtigste android-telefon på markedet med både det bedste kamera og skærm.

TechRadar skriver, at Galaxy S9 formentlig vil være en af de bedste telefoner i år, men den skuffer stadig i dens opgradering i forhold til S8. Kameraet er stadig den største grund til at købe en S9 eller S9+ i stedet for en S8, og de roser også kameraets billeder under mørke forhold. De giver den 4 ud af 5 stjerner.

Engadget skriver ligeledes, at opgraderinger som fingeraftryks-læserens placering, Animojis-kopien AR-emojis og kameraforbedringer ikke er ‘must-haves’. Men S9 og S9+ får alligevel henholdvis 90 og 91 point ud af 100.

 

 

Gå til bund
Gravatar

#1 ToFFo 12. mar. 2018 09:09

Jeg er sgu godt tilfreds med min S9+. Fik den i fredags så har ikke haft meget tid til tilvænning og tilvænning er sgu nødvendig. Jeg har opgraderet fra en Galaxy S7 non-edge og for mig er der store forbedringer.
Der findes ikke pingviner på nordpolen. Who gives a shit??
Gravatar

#2 nwinther 12. mar. 2018 11:29

Men er det ikke generelt? Mobiltelefonen har nået et (foreløbigt) mætningspunkt, hvor alle de ting, der kan tænkes at fylde i telefonen, er fyldt i - og resten er nu performance-forbedringer, lidt større, lidt tyndere, lidt hurtigere, lidt skarpere.

Jeg har selv en S7 Edge og har umiddelbart svært ved at se, hvorfor jeg skulle købe en S8 eller S9.

Det eneste der undrer mig, at man ikke har i en telefon (det havde man engang), er termometer som fortæller rumtemperaturen.

Jeg er klar over, at den ikke giver så meget mening, fordi der altid er varmt i en inderlomme, så den skal ligge urørt på et bord relativt længe, før den får temperatur som omgivelserne.

Men på den anden side, findes der laser-termometre. Hvorfor indbygges dét ikke som en feature? I det hele taget tror jeg en laser kunne anvendes i mange sammenhænge på en telefon.
Gravatar

#3 ToFFo 12. mar. 2018 14:20

#2 - Jeg savner IR blaster funktionen MEGET! Hvor blev den af??

Det er en konge funktion, både til pranks men også til mere normale formål, som hvis man ikke gider række ud efter fjernbetjeningen :D
Der findes ikke pingviner på nordpolen. Who gives a shit??
Gravatar

#4 Ihateit 12. mar. 2018 14:47

Kan man forvente yderligere prisfald på S8?? Tænker om den kommer under 4.000kr. tror i?
//kærligste hyglsner
Gravatar

#5 CBM 12. mar. 2018 18:47

#2: hvad angår funktionalitet har de IMO nået et foreløbigt lavpunkt....

Som toffo skrev.. hvor er ir i de nye modeller?

Jeg kunne nævne meget andet:

FM,dab,dab+
Stylus
QWERTY
Projektor
Udskifteligt batteri
Sd kort
Multi sim
Stereo højttalere
Minijack
Dock
Diverse sensorer

Der er sikkert meget andet. Jeg har glemt
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#6 Pieddewash 12. mar. 2018 19:20

Jeg ønsker mig en elektronisk sniffer som kan fortælle mig alt om vinen jeg skal drikke. Snifferen kan også bruges til at tjekke min ånde for alkoholprocent, sukkersyge og andre sygdomme.

Så ønsker jeg mig at de trådløse hovedtelefoner er indbygget i mobilens bagside, så de altid er opladede og klar til brug.
Gravatar

#7 CBM 13. mar. 2018 04:39

#6: det er da fint men de ting jeg nævnte er funktioner der allerede har været tilstede i flere tidligere Android telefoner. Jeg skriver fx dette på en ældre Lenovo yoga tab med indbygget projektor!

Desværre mener producenterne at det er deres mission i livet at fjerne flest mulige features fra deres nyeste modeller i et kapløb om at lave en telefon der aspirerer til at være mest mulig skrabet, feature mæssigt, fuldstændig som iPhones!


https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login