mboost-dp1

Google

Android den eneste platform i vækst på det amerikanske marked

- Via ComScore - , redigeret af Avenger- , indsendt af Aputech

Selvom næsten alle smartphone-platforme får flere og flere brugere, så deles de ikke lige pænt om fremgangen. De seneste tal fra comScore angående det amerikanske smartphone-marked, viser således, at mens alle andre platforme oplever nedgang, så har Android oplevet en fremgang på fire procentpoint det sidste kvartal.

Nedgangen hos de andre var størst hos Microsoft, der oplevede en nedgang på 1,9 procentpoint, mens Apple havde en nedgang på 1 procentpoint og RIM havde en nedgang på 0,4 procentpoint.

Trods Androids fremgang, ligger det mobile OS stadig kun på en 4. plads i USA med 13 % af markedet. Foran Android ligger Microsoft med 13,2 %, Apple med 24,4 % og RIM på toppen med hele 41,7 %.

comScore bemærker dog, at tallene er fra umiddelbart før lanceringen af den nye iPhone 4, hvorfor det kan have påvirket salget af iPhone 3GS-udgaven, da folk har ventet med at købe til den nye udgave udkom.

Gå til bund
Gravatar #1 - stone
10. jul. 2010 10:42
#0
tallene er fra umiddelbart før lanceringen af den nye iPhone 4, hvorfor det kan have påvirket salget af iPhone 3GS-udgaven

det vil helt sikkert skubbe tallene lidt. men markedsfoedelingen er ikke baseret paa antal solgte telefoner, men "mobile subscribers". og siden knap ~80 procent af de solgte iphone 4 telefoner er opgraderinger, solgt til folk der har en tideligere generation iphone, rykker det sig nok ikke vaesenligt.

/stone
Gravatar #2 - DarkFox
10. jul. 2010 13:20
..tallene er fra umiddelbart før lanceringen af den nye iPhone 4.

Hvilket gør det totalt ubrugeligt...
Gravatar #3 - LinguaIgnota
10. jul. 2010 13:44
Det er vel ikke så mærkeligt, at folk søger mod discountprodukter i nedgangstider.
Gravatar #4 - troelsjc
10. jul. 2010 14:40
LinguaIgnota (3) skrev:
Det er vel ikke så mærkeligt, at folk søger mod discountprodukter i nedgangstider.

Hvad gør Android til et discountprodukt?
Det er bare et produkt bygget på en anden filosofi. Jeg foretrækker Android uafhængigt af prisen på konkurerende platforme.
Gravatar #5 - Bllets
10. jul. 2010 15:00
LinguaIgnota (3) skrev:
Det er vel ikke så mærkeligt, at folk søger mod discountprodukter i nedgangstider.


HTC telefoner er discount produkter? Det er baseret på hvad?

I Danmark forstås discount produkter hvor den store fokus er på så lav en pris som muligt, så vidt jeg ved så reklamere HTC sjældent med deres telefoner er billige, det mere fanbois der gør det.

HTC har generelt fokus på innovation, funktioner og gøre hverdagen lettere.
Gravatar #6 - Rufo
10. jul. 2010 16:47
har selv en htc desire og ville jeg da hellere have frem for en iphone men det er jo en smags sag.. men kan ikke se hvor discounten ligger i den...
Gravatar #7 - Windcape
10. jul. 2010 18:02
LinguaIgnota (3) skrev:
Det er vel ikke så mærkeligt, at folk søger mod discountprodukter i nedgangstider.
Så er det godt Microsoft snart kommer med noget konkurrence til kvalitetsprodukterne!-)
Gravatar #8 - Glædelig Jul!!
10. jul. 2010 21:55
OnTopic:
Glæder mig at androidmarkedet er voksende, det vil vel også bringe en betalingsdel i Androidstore nærmere danmark, håber da google snart lukker op for den del.


OT:
Sjovt som Applebrugere tager det personligt, når artikler ikke omhandler IPhone eller taler positivt om IPhone, men det er vel logisk når det er et image de har købt og ikke en telefon.

Gravatar #9 - LinguaIgnota
10. jul. 2010 22:00
Man køber da i høj grad også et image, når man vælger Android. Frelst, økologisk barfodshippie med svedstinkende armhuler og bærester i røvskægget.

Du må nok lære at leve med, at det ikke er alle der tager sig en spiller til Googles logo.
Gravatar #10 - Glædelig Jul!!
10. jul. 2010 22:04
#9
Må jeg komplimentere dig for dit avatar valg, passer glimrende til indholdet af dine indlæg.

Men jeg kan forstå jeg ramte en nerve, fortsat god weekend :)
Gravatar #11 - klippetop
10. jul. 2010 23:36
Don't feed the troll (LinguaIgnota)..
Gravatar #12 - Taxwars
10. jul. 2010 23:50
Selv om Google ikke formidler køb i EU i nå, så er der allerede mange købe apps på markedet, man må bare købe via deres websites, og få en unlock kode eller en speciel app.

#10
Han er nok bitter - når Android sælger 160000 om dage, så har den vel overtaget verden om et par år *g*

Imens må apple tage sig af at en Iphone 4 brød i brand da den var sat til at oplade via USB *g*
Gravatar #13 - kjeldmis
11. jul. 2010 03:29
#12 Artiklen mener der sandsynligvis er tale om et enkelt tilfælde.

Ligesom andre kan jeg ikke se discount i Android OS'et. Bevares, der er telefoner som ligger i din billigere ende som bliver lanceret med Android, så som HTC WildFire.

Men i topsegmentet med HTC Desire, Nexus One, Samsung Galaxy i9000 er der absolut intet discount over produktet. Jeg ejer selv en Galaxy og det eneste der irriterer mig er at man ikke kan købe apps i DK på Market, ellers små ting som at man skal have en app for at få en MP3 ringetone, seriøst, det har Nokia telefoner kunnet i mindst 5 år out-of-the-box. Men, det er jo et problem der kan løses.

Derudover synes jeg iOS er bagefter Android når det gælder Widgets (ja, den har dem, men Android's er imo langt mere anvendelige) - Det er altså et must på en avanceret smartphone i dag.

Windcape: Nu er der jo ikke nogen der har lanceret en fungerende telefon med WP7, og jeg venter altså med at udtale mig om WP7 + telefon er et "kvalitetsprodukt" før jeg ser et produkt ;).
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login