mboost-dp1

Sidebars

tsmc chipproducent halvledere bilproduktion / newz.dk

Taiwan Semiconductor Manufacturing Company

Amerikansk chipindustri kræver handling fra Biden: Forventes at underskrive dekret

- Via Bloomberg -

En række amerikanske techfirmaer har i et brev opfordret præsident Biden til at håndtere den chipmangel, der påvirker mange firmaer lige nu.

21 CEOs fra blandt andet Intel, Qualcomm og AMD har underskrevet et brev sendt til præsident Biden.

Brevet opfordrer Biden-regeringen til at håndtere den mangel på halvledere, der lige nu plager mange industrier i USA.

Techfirmaerne har i brevet bedt præsident Biden om at inkludere økonomiske incitamenter for halvlederproduktion i regeringens genopretnings- og infrastrukturplan.

I brevet bliver det også fremhævet, at USA’s globale andel af halvlederproduktion er faldet fra 37 procent til 12 procent siden 1990.

Læs også: Bilproducenter sænker produktion efter mangel på halvledere.

Finansmediet Bloomberg rapporterer i forlængelse af brevet, at Biden-administrationen nu arbejder på at identificere flaskehalse i leveringskæden af halvledere.

Præsident Biden forventes også at underskrive et præsidentielt dekret, der skal igangsætte en undersøgelse af leveringskæder for kritiske varer, herunder halvledere.

Gå til bund
Gravatar #1 - CBM
13. feb. 2021 16:53
det bliver et langt sejt træk
Gravatar #2 - Skak2000
13. feb. 2021 17:54
Kombineret med det også er et taktisk træk. Da hovedparten producer i Taiwan. Der konstant lever med en trussel af invasion fra Kina.
Gravatar #3 - arne_v
16. feb. 2021 15:38
#0

Hmmmm.


Amerikansk chipindustri kræver handling fra BidenTechfirmaerne har i brevet bedt præsident Biden om at inkludere økonomiske incitamenter for halvlederproduktion i regeringens genopretnings- og infrastrukturplan.


versus:


Finansmediet Bloomberg rapporterer i forlængelse af brevet, at Biden-administrationen nu arbejder på at identificere flaskehalse i leveringskæden af halvledere.Præsident Biden forventes også at underskrive et præsidentielt dekret, der skal igangsætte en undersøgelse af leveringskæder for kritiske varer, herunder halvledere.


Gravatar #4 - Claus Jørgensen
16. feb. 2021 16:55
Det eneste jeg ved er at min aktier i den Tyske semikonduktor industri er op næsten 200% (før corona, 300% hvis vi tæller siden markedet crashede sidste Marts)

Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login