mboost-dp1

Shutterstock

Amazon, Google, Microsoft og flere andre techgiganter går sammen om sæt af principper for cloud-tjenester

- Via ZDNet -

Flere af verdens største techgiganter – Amazon, Google, Microsoft, IBM, Salesforce/Slack, Atlassian, SAP og Cisco – er gået sammen om at etablere ‘Trusted Cloud Principles’ for at beskytte deres kunders rettigheder.

Det skriver ZDNet.

Trusted Cloud Principles skal hjælpe organisationer med at varetage organisationers interesser og grundlæggende rettigheder for enkeltpersoner, som bruger cloud-tjenester, så alt forløber på sikker vis, står der bl.a. i det her sæt af principper.

Gennem politik og teknologi skal principperne medvirke til at beskytte privatlivets fred og kundernes data i alle jurisdiktioner.

Trusted Cloud Principles er blevet offentliggjort efter, at AWS, Google, IBM, Microsoft og andre store techgiganter er gået sammen om at etablere ‘Cloud Data Management Capabilities’ (CDMC) – et rammeværk, der bl.a. beskriver standarder og “best practices” for cloud-tjenester, skriver Version2 og ZDNet.

Gå til bund
Gravatar #1 - Ni
4. okt. 2021 09:34
Deres >amerikanske< kunder rettigheder. Alle os andre har ikke rigtigt nogle rettigheder, hvis hovedkontoret ligger i USA, det har Washington slået fast ved lov...

Det er lidt vildt, at vi ikke har en europæisk cloud service og at virksomheder ublu vælger amerikanske løsninger

Det første princip er allerede undermineret i en anke for nogle år siden, hvor MS blive tvunget til at udlevere europæiske data opbevaret i irland til FBI.
Gravatar #2 - T_A
4. okt. 2021 10:20
Ja cloud løsninger har EU ikke fået fingeren ud og strammet op under.
I princippet burde det automatisk i følge DK lovgivning at gemme personlig information på en ikke-EU cloud løsning.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login