mboost-dp1

Alphabet

Alphabet skruer ned for drone-arbejdet

-

Googles moderselskab Alphabet Inc. strammer op på budgetterne i flere af selskabets afdelinger. Det seneste projekt til at mærke det er ‘Project Wing’, der har set dagens lys i Alphabets ‘X research lab’.

Her har Project Wing arbejdet på droner til levering af varer, og der skulle have været lavet aftaler med Starbucks om tests. Den aftale blev dog droppet igen – ifølge tidligere X-ansatte på grund af uenigheder om adgang til kundedata, som Alphabet ønskede.

Project Wings leder Dave Vos forlod sin plads i oktober, der er samtidigt indført ansættelsesstop på projektet, og nogle medarbejdere er blevet bedt om at søge andre stillinger i organisationen.

Alphabet er i gang med en proces, hvor mere undersøgende projekter skal i retning af at blive profitable. I den sammenhæng er den nuværende amerikanske lovgivning en hindring for brug af droner til varelevering udenfor afgrænsede testområder.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login