unknown

Alibaba solgte for $38 milliarder d. 11/11

- Via TechCrunch -

“Singles day” – stort set ukendt herhjemme, eller oftest kun omtalt i medierne som det vi ikke kender, er rapporteret til at være større end Black Friday og Cyber monday tilsammen. Alibaba, den gigantiske kinesiske portal  der udover Alibaba også står for eBay-konkurrenten Aliexpress og Paypal-konkurrenten Alipay, rapporterede at de til Singles Day solgte for i alt 38 milliarder dollars – ca. 260.180.000.000 kr. Omkring en halv milliard mennesker fra hele verden handlede på platformen – og i forbindelse med deres liveshow var gæsterne blandt både Kim Kardashian og Taylor Swift.  Salget overstiger rekorden fra sidste år på 30.4 milliarder dollars – ca. 205.950.000.000 kr.

Herhjemme i Danmark, har Singles Day endnu ikke taget rigtig fat, kun få IT-relaterede butikker tog rigtig fat i shopping-dagen; der skal vi formentlig vente til både BlackFriday og CyberMonday.

Gå til bund
Gravatar #1 - wazer
13. nov. 2019 01:22
sportamore og sportamoreoutlet havde da fat? 30-50%
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login