mboost-dp1

Shutterstock

Adobe planlægger at gøre en gratis version af Photoshop tilgængelig på nettet

- Via The Verge -

Adobe er begyndt at teste en free-to-use-version af Photoshop på nettet og planlægger at åbne tjenesten op for alle som en måde at introducere flere brugere til appen, skriver The Verge.

Virksomheden tester lige nu den gratis version i Canada, hvor brugere kan få adgang til Photoshop på nettet gennem en gratis Adobe-konto. Adobe beskriver tjenesten som “freemium” og planlægger i sidste ende at lukke funktioner ud, som vil være eksklusive for betalende abonnenter. Nok værktøjer vil imidlertid være frit tilgængelige til at udføre, hvad Adobe anser for at være Photoshops kernefunktioner.

“Vi ønsker at gøre [Photoshop] mere tilgængelig og gøre produktet lettere for flere mennesker at prøve og opleve,” sagde Maria Yap, Adobes VP of digital imaging.

Adobe gav ikke en tidslinje for, hvornår freemium-versionen ville lanceres mere bredt. I mellemtiden fortsætter virksomheden med at opdatere Photoshop til web med flere værktøjer.

“Jeg vil gerne se Photoshop møde brugerne, hvor de er nu,” sagde Yap. “Du behøver ikke en avanceret maskine for at bruge Photoshop.”

Gå til bund
Gravatar #1 - sirius09
20. jun. 2022 13:23
*Host* Photopea *Host* skabt af frivillige *host* med hjælp fra Adobe dem selv, også er det account free

https://www.photopea.com/
Gravatar #2 - compax
20. jun. 2022 20:16
sirius09 (1) skrev:
*Host* Photopea *Host* skabt af frivillige *host* med hjælp fra Adobe dem selv, også er det account free

https://www.photopea.com/

Ser fedt ud, dog ærgeligt at det kører i en browser, kunne være fedt med en offline version.
Gravatar #3 - alexhansen
21. jun. 2022 04:37
"lukke funktioner ud". Bedre kendt som "udelade".
Gravatar #4 - Pakter
22. jun. 2022 12:12
Jeg skiftede til Gimp da de begyndte med deres abonnenter. Ikke helt det samme, men opfylder mine hobby behov. Der findes overaskende gode alternativer til mange dyre produkter, hvis man har overskuddet til at lære nyt.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login