at&t time warner telegigant slukker lukker internettet pirater / Newz.dk

AT&T

$60 millioner til AT&T brugere

Via Ars Technica - , indsendt af arne_v

AT&T er endt med at sige ja til at betale 60 millioner dollars i kompensation til de brugere der i deres “ubegrænsede dataforbrug” er blevet sat ned i hastighed.

Dermed vinder FTC (Federal Trade Commission) sagen fra 2014 over AT&T og får dermed ret i at AT&T ikke har leveret den vare, der oprindeligt var tiltænkt “ubegrænset data”; ved at begrænse hastigheden på forbindelsen, sættes der dermed også et beregnet maksimum dataforbrug på forbindelsen – et maksimum der ellers kun tidligere har været der grundet brugerens placering og “ydre faktorer”. Hastighederne på “ubegrænset data” forbindelserne blev ofte sat ned efter 3GB eller 5GB forbrug – og i nogle tilfælde sat helt ned til 128kb/s.

FTC udtaler, at selvom det virker oplagt, så skal internetudbydere fortælle om eventuelle begrænsninger på hastighed eller mængde, der er inkluderet i brugernes abonnement.

AT&T har i forbindelse med kompensationen ikke afvist eller bekræftet, at de er enig i beskyldningerne, men deres nye “ubegrænset data”-abonnementer inkluderer faste datagrænser (30gb/50gb) for hvornår deres nedsat hastighed begynder.

Gå til bund
Gravatar

#1 antimate 12. nov. 2019 06:58

jamen. så burde jeg også få penge af 3..... de gjorde det samme ved mig....
Gravatar

#2 CBM 12. nov. 2019 09:45

Samme her.. Bare med cbb
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#3 arne_v 12. nov. 2019 15:39

#1 og #2

Der er ikke den samme tradition for erstatning i Danmark.
The greater danger for most of us lies not in setting our aim too high and falling short; but in setting our aim too low, and achieving our mark.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login