mboost-dp1

Google

YouTube tilføjer simpel videoredigering

- Via Webmonkey - , indsendt af kastrup

Efter et forfejlet forsøg på at tilbyde redigering af video med funktionen Remixer i 2007, genintroducerer YouTube nu muligheden for at foretage basale redigeringer af sin video, man har uploadet til videotjenesten.

Redigeringen foregår direkte i browseren, hvor det hele fungerer via JavaScript og ikke via Flash som i Remixer.

Det er muligt at samle flere videoer til en enkelt video, ved blot at trække og slippe uploadede videoer ned i en tidslinje. Her kan man derefter foretage beskæringer af videoen og fjerne uønsket indhold.

Det er også muligt at tilføje et nyt lydspor. I den forbindelse stiller Google en mindre mængde af musik til rådighed, hvoraf noget af det er reklamefinansieret.

Det er muligt undervejs at se sine ændringer ved en forhåndsvisning i lav opløsning, og når man er tilfreds gemmes det hele i høj opløsning.

Gå til bund
Gravatar #1 - MOA
17. jun. 2010 05:40
Ved ikke om det er godt eller skidt :-) men enten så fjerner det mange af de håbløst lange hvor pointen er til sidst eller også får vi bare flere skodvideoer fra Niels fra 7.a der leger ninja i de 30 første sekunder, for derefter at skifte over i en helt anden film og syntes det er den fedeste video EVER!
Gravatar #2 - reschat
17. jun. 2010 06:12
Jeg synes det er ganske godt, da mange ikke har videoredigeringssoftware - eller ikke ved hvordan de skal bruge det.

Dette gør så at selv helt håbløse YouTubere i det mindste kan få lidt ændret ved deres videoer. Og det hjælper desuden også alle dem der uploader direkte, uden først at gemme på computeren.
Gravatar #3 - Major-pepper-pants
17. jun. 2010 06:21
Awesome! Flere fall, hit, stupid, crash-compilations :D
Gravatar #4 - Taxwars
17. jun. 2010 23:40
Hehe, i skal lige være lidt spydige med "simple" - kom nu for fanden, det kan jo ikke være final cut pro *g*
Gravatar #5 - Clauzii
18. jun. 2010 00:54
#4:
Det kommer....:)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login