GoogleYouTube optrapper mod ekstremisme

Via CNET -

Googles videotjeneste YouTube vil gøre mere for at identificere og fjerne ekstremistiske videoer fra platformen for at undgå, at folk rekrutteres til terrorisme.

I praksis betyder det, at 50 uafhængige organisationer vil blive føjet til de nuværende 63 organisationer, som arbejder med at opsnappe terrorrelateret indhold eller anden form for forherligelse af ekstremisme på YouTube. Organisationerne vil få økonomisk støtte til deres arbejde.

Der skal også bruges flere udviklingstimer på at sætte Googles mest avancerede maskinlæring til at gennemgå og klassificere videoer.

Flere videoer, som ikke direkte overtræder YouTubes reglerne men går til grænsen, vil fremover blive præsenteret med en advarsel.

YouTube vil desuden arbejde med at vække opmærksomhed for mere ‘sunde’ holdninger ved hjælp af reklamepladseringerne på sitet hos de brugere, der søger efter specifikke ting – kendt som The Redirect Method.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login