mboost-dp1

Vivaldi Technologies

Vivaldi 1.3 indfører custom themes og øget sikkerhed

-

Version 1.3 af Vivaldi-browseren er nu på gaden. Nyhederne er blandt andet ‘Custom Themes’, der skal gøre det muligt at tilpasse browserens udseende til brugerens ønsker, beskyttelse mod WebRTC lækage og flere ‘mouse gestures’.

Custom Theme giver mulighed for at ændre udseendet på hver enkelt UI-element eller vælge mellem forskellige farvetemaer. Derudover er der også arbejdet med kontrasterne, så Vivaldi kan være mindre krævende at bruge i f.eks. et mørkt rum. Den teknologi skulle også komme personer med dårligt syn til gode.

WebRTC bringer tale, video, chat, og fildeling ind som naturlige dele af browserens HTML. Men det kan også lede til websites tracking af brugerens IP-adresse. Det giver Vivaldi 1.3 mulighed for at slå fra.

For Linuxbrugere er der bedre håndtering af ressourceforbruget ved tabs, der ikke er åbne. Understøttelse af HTML5 forbedres også.

Vivaldi har hovedkvarter i Oslo med kontorer i Reykjavik, Boston og Palo Alto.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login