Raspberry Pi FoundationVisual Studio Code kommer til Chromebook og Raspberry Pi

Via InfoWorld -

Et nyt brugerdrevet projekt arbejder på at få Microsofts Visual Studio Code ud på Linux, Chrome OS og 32- samt 64-bit ARM-hardware.

Fordelen ved dette vil for eksempel være, at man som udvikler af typiske ARM-baserede Internet of Things-enheder kan arbejde med Visual Studio Code på den enhed, koden i sidste ende skal fungere på.

Derudover er projektets mål også at få Visual Studio-koden ud på platforme, som ellers ikke nødvendigvis ville have fået den mulighed.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 19. jun. 2017 12:06

Udemærket tiltag.. jo flere udviklings miljøer der kan skrive kode til arm linux, jo bedre IMO :-)
#ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gravatar

#2 kblood 20. jun. 2017 08:24

Ja, det er en god nyhed må man sige :) Jeg burde næsten se på om Unity kan udvikle til Raspberry Pi. Den kan jo udvikle til Android, og kan udvikle til Linux, men det er x86 Linux så vidt jeg ved. Man kan jo så få Android til at køre på Raspberry Pi, men det er jo ikke det man oftest køre på den.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login