mboost-dp1

Shutterstock

Ukendt person byder 28 millioner dollars i auktion og vinder tur i rummet med Jeff Bezos

- Via Associated Press -

Jeff Bezos, grundlæggeren af Amazon, udloddede en tur i rummet til vinderen af en auktion, som endte i lørdags. Den højestbydende bød 28 millioner dollars og vandt dermed aktionen. Vedkommende kan nu se frem til en tur i rummet sammen med Jeff Bezos og Bezos’ bror.

Bezos’ rumfartsvirksomhed, Blue Origin, stod bag auktionen, der blev afholdt online via livestreaming. Indtil videre er vinderens identitet ikke oplyst, mens en afsløring vil finde sted om et par uger, når den forventede dato for opsendelse nærmer sig, skriver Associated Press.

Efter planen skal opsendelsen foregå et sted i den vestlige del af Texas på 52-årsdagen for Neil Armstrong og Buzz Aldrins månelanding – det vil sige den 20. juli 2021.

Dette vil være den første opsendelse af Blue Origins New Shepard-raket med mennesker ombord, hvilket også vil blive startskuddet for virksomhedens rumturisme-forretning. Siden 2015 har rumraketten gennemført 15 testture à 10 minutter, og alle meldes succesfulde.

Ifølge Blue Origin var auktionen aktiv i over en måned og omfattede over 7.500 bydere fra 159 forskellige lande.

Det er endnu ikke muligt at købe billetter til en tilsvarende tur i rummet hos Blue Origin, og det oplyses ej heller, hvad det kommer til at koste.

Gå til bund
Gravatar #1 - Kian
15. jun. 2021 12:10
#0
Come on! Uoplyst person? Uoplyst referer vel umiddelbart til den mængde viden personen har. Mon ikke ordet 'Ukendt' ville ha' været et bedre ord; 'Ukendt person byder 28 mio...'
Gravatar #2 - dugfrisk
15. jun. 2021 12:44
så kan hun tage en portion müsli og noget havremælk med derop.
Gravatar #3 - ToFFo
15. jun. 2021 14:39
ØV! Jeg troede lige jeg skulle læse om en klovn der i en brandert havde budt 28 millioner for en tur i rummet :D
Gravatar #4 - Hack4Crack
15. jun. 2021 18:31
Kian (1) skrev:
#0
Come on! Uoplyst person? Uoplyst referer vel umiddelbart til den mængde viden personen har. Mon ikke ordet 'Ukendt' ville ha' været et bedre ord; 'Ukendt person byder 28 mio...'

Det tyder på at det er en person fra Flat Earth Society.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login