Amazon

Undersøgelse: Smart-højtalere stormer frem i USA

En undersøgelse fra USA slår fast, at 16 procent af alle amerikanere over 18 år ejer en smart-højtaler – altså enten Google Home eller Amazon Echo.

Det svarer til 39 millioner mennesker, der ejer en smart-højtaler i USA, hvor Amazon har overhånden med 11 procent, der ejer en Echo, sammenlignet med Googles 5 procent.

Undersøgelsen er foretaget på knap 2.000 mennesker, hvilket bør være sikkert nok til at indikere en tydelig trend.

Det hævdes videre, at over de seneste tre år er smart-højtaleren kommet hurtigere ud sammenlignet med begyndelsen for tablets og smartphones.

Ifølge undersøgelsen bruger amerikanerne også mindre tid på smartphones, tablets og computere og andre enheder efter at have fået en smart-højtaler.

Gå til bund
Gravatar

#1 Hack4Crack 17. jan. 2018 11:56

Lidt ligesom Tablet trenden, så er der kommet endnu en ny gagdet på markedet, som "skaber et behov". Dette behov for en tablet, har jeg aldrig haft.

Jeg kan for guds skyld ikke se hvad man skulle bruge sådan en højttaler til, udover at høre vejret for imorgen. Og det er jo egentlig kun sjovt de første 30 dage.

Kan den lave Kaffe? Nej, kom videre i livet.

Da jeg arbejder i det clairvoyant fag, kan jeg se at fremtiden for denne højtaler, bliver en stor afsløring, af at enheden står og sender lyddata til fabrikanterne, som så sælger det videre, og på den både tjener penge.

Det vil også sige at det kan bruges i reklame øjemed. Og her vil der optræde reklamer, ligesom i radioen.

I hørte det først på Newz.dk
*laugh laugh laugh*
Gravatar

#2 ScorpD 17. jan. 2018 13:30

Hack4Crack (1) skrev:
Jeg kan for guds skyld ikke se hvad man skulle bruge sådan en højttaler til, udover at høre vejret for imorgen. Og det er jo egentlig kun sjovt de første 30 dage.


Selvfølgelig er det en gimmick, men alligevel en ret stærk en.
Problemet pt. er nok at man næsten er nødt til at være udvikler for at udnytte det.

Jeg er ret glad for at kunne styre lyset/stikkontakterne i mit hus. Det samme kan jeg selvfølgelig gøre med en fjernbetjening, men de har en tendens til at blive væk.

Derudover er der alle de små hjemmelavede ting, primært i form af ESP8266/ESP32’er, og Cloud Services (IFTTT, Azure etc.).

Hack4Crack (1) skrev:
Kan den lave Kaffe? Nej, kom videre i livet.

Jeg kan starte min espressomaskine med den… Den laver dog ikke kaffe automatisk da maskinen er en semi-automatic.

Men der er en template på IFTTT til at lave kaffe :-P
Tell Alexa to brew you a cup of coffee with WeMo Coffeemaker
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login