tor browser mobil alpha / Newz.dk

The Tor Project Inc.

Tor-browser til mobil er ude nu i alpha-udgave

, indsendt af modgaard

Tor-browseren er nu ude til Android-telefoner i en alpha-udgave.

The Tor Project har udgivet Tor-browseren til telefoner i en alpha-udgave til dem, der gerne vil sikre deres privatliv, når de browser på nettet.

Som den ældre video nedenfor forklarer, så sikrer Tor-browseren anonymitet ved hjælp af tre krypterings-lag og ved at sende ens forbindelse forbi en række decentrale servere.

Man kan enten downloade den nye alpha-version på Google Play eller som APK-fil direkte fra Tor Projects hjemmeside her.

På nuværende tidspunkt er man dog også nødt til at hente appen Orbot også, for at Tor-browseren kan virke, hvilket Tor Project satser på ikke vil være nødvendigt i den fulde, stabile udgave.

Gå til bund
Gravatar

#1 antimate 13. sep. 2018 07:54

er tor browser ikke stort set det samme som at bruge ens ynglings VPN? blot nemmere og gratis?
Gravatar

#2 p1x3l 13. sep. 2018 09:47

#1 Well tor browseren her er bare browser til android med https everywhere og masser ting slået fra.. Orbot (Tor for android) er lidt ligesom vpn bare sikre., vil sige vpn er nemmere men ja er subjektivt Tor er blevet meget nemmere.. Vis du gør det rigtigt kan du forblive anonym via Tor hvor vis politimyndighed virkelig vil finde frem til dig kan de som regel via vpn (bitcoin, no log vpn) gør det svære for dem men ja ik umuligt som Tor gør det (brugt rigtigt)

Dog vis bare ens privatliv tænker på er vpn nok fint og nemmeste for langt fleste..
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login