mboost-dp1

Tesla

Tesla laver $50-‘Cyberwhistle’, og den er allerede udsolgt

- Via The Independent -

Tesla-topchef Elon Musk prikker til whistleblowers med annonceringen af en fløjte til den nette sum af 50 dollars. Få timer efter lanceringen af Cyberwhistle på elbilproducentens hjemmeside var den udsolgt, skriver The Independent.

Fløjten, som er inspireret af den endnu ikke udgivne Tesla Cybertruck, kan allerede findes på diverse forhandlersider, hvor prisen varierer mellem 200 dollars og 1.000 dollars.

Før den blev udsolgt, promoverede Musk fløjten på Twitter med tweetet: “Blow the whistle on Tesla!”

Han gjorde også nar af Apples mikrofiberklud til 19 dollars: “Don’t waste your money on that silly Apple Cloth, buy our whistle instead.”

På Teslas hjemmeside beskrives Cyberwhistle, der kun blev solgt i et begrænset antal, som et “premium produkt” lavet af “rustfrit stål med en poleret finish”.

Gå til bund
Gravatar #1 - ToFFo
3. dec. 2021 12:33
Det er intet mindre end genialt. Den mand kan sælge alt.

Det er jo ikke anderledes end Apple. Udgav de ikke også en virkelig overpriced bog med billeder af deres produkter på et tidspunkt? Jeg synes det er fedt.
Gravatar #2 - MOA
3. dec. 2021 14:10
#1 Jeg syntes nu Apple topper listen, med deres 6.299 kr. hjul til den stationære:
https://www.apple.com/dk/shop/product/MX572ZM/A/ap...

Holy fuck, ikke engang hvis jeg var milliardær ville jeg bruge de penge på et par hjul!
Gravatar #3 - larsp
3. dec. 2021 14:28
#2 W... t... f...

Hvert af de hjul er dyrere end en Apple TV 4K https://www.apple.com/dk/shop/buy-tv/apple-tv-4k/3... Er det en eller anden form for pervers joke? "Se her, vores fans er så hjerneblæste at vi kan sælge dem castor wheels for næsten 1000 dollars, haha"
Gravatar #4 - Mr.Smiley
3. dec. 2021 16:14
#3 Det er nærmere deres Pro Display XDR stander der er joken hos dem, om noget :)
Skærm der sælges uden stander, som så kan tilkøbes for 8.699 kr (eller hvis du vil ha' deres VESA mount adaptor, er det 1.699 kr).
Hjul til en stationær er jo rent faktisk tilbehør, hvorimod en stander er langt mere nødvendigt (vil jeg da mene).

Apple kan bare nogen tricks, når det kommer til salg. Det må jo tydeligvis virke for dem :)
Gravatar #5 - AppleSheep
4. dec. 2021 09:18
Jeg kan lige så godt indrømme, at de priser i disker op med der, er fuldstændig nuts. Der er heller ingen som jeg er bekendt med der har købt de hjul. Men foden til monitoren er jo uundværlig, så den er man vist nødt til at købe, hvis man ikke selv har et VESA beslag.

Det eneste man næsten kan sige om de uhyggelige priser er, at computeren og skærmen er tiltænkt et professionelt miljø, som vælter sig i penge. Den er ikke tiltænkt gamers og casual brugere som os.

Jeg ved ikke om der kommer en til update af en Intel Mac Pro. Men gør der det, skal den nok også gå hen blive uhyggelig læsning :D

Jeg tror det har været en dyr oplevelse for Apple at udvikle den computer og skærm. Og de ved også at de ikke kan få solgt så mange af dem, så de er nødt til at justere prisen efter det. Der er i hvertfald min teori.
Gravatar #6 - Snabeldyhr
6. dec. 2021 12:12
En fløjte?
... but why?!
Gravatar #7 - Lexitivium
6. dec. 2021 12:28
Så lykkedes det endelig den mand at overholde en deadline. Og når der findes folk derude, der er blanke nok til at købe skidtet, så er det jo en ren win-win ;-)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login