mboost-dp1

Sidebars

tesla beta-tester full self-dring-pakken / newz.dk

Tesla

Tesla betatester Full Self-Driving: Testpersoner er forbløffede

- Via The Verge -

Tesla er i gang med at betateste Full Self-Driving-pakken – testpersoner finder den skræmmende og fascinerende.

Fra tirsdag i denne uge har det været muligt at betateste Teslas Full Self-Driving-pakken for udvalgte betroede testpersoner.

Siden da har flere testpersoner postet deres reaktioner på YouTube. Blandt disse reaktioner er der stor entusiasme og fascination – men også skræmmende oplevelser i at bilen drejer af sig selv.

Teslas FSD forbløffer også ved at fungere på veje med beboelse uden banemarkeringer.

Ifølge Elon Musk kan Teslas FSD klare kørsel med høj fart via Navigate on Autopilot-funktionen samt kørsel med lav hastighed via Smart Summon parking-funktionen.

Musk forventer at udgive FSD-pakken inden slutningen af året.

Tesla understreger dog, at autopiloten skal assistere chaufføren og ikke misbruges, som det er set ved tidligere eksempler.

Læs også Tesla-chauffør sigtet for at sove under kørsel med 150 km/t

Gå til bund
Gravatar #1 - CBM
23. okt. 2020 17:39
ja ja... spis lige brød til
Gravatar #2 - T_A
26. okt. 2020 07:55
Ja det har været længe undervejs og der vil helt sikkert blive fundet en hav af fejl, men det vil kun blive bedre og mere sikkert.

Men vi er nu gået fra en tid hvor biler skulle styres og nu til at de selv kan køre. Det vil ændre vores samfund må utrolig mange måder.

Gravatar #3 - nwinther
26. okt. 2020 08:46
Jeg glæder mig helt vildt, til man kan køre sin bil ud over kantstenen og den så selv kører mig ind på Christianshavn, og jeg måske selv finder parkeringspladsen - men det giver mig 3 timer, hvor jeg kan arbejde/sove/lade mig underholde.

Og så hjem igen.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login