mboost-dp1

Shutterstock

TDC og Ericsson lancerer Danmarks første rene 5G Standalone netværk med hastigheder på op til 7 Gbit/s

- Via Mobilsiden -

TDC og Ericsson har lanceret Danmarks første rene 5G Standalone (SA) netværk, der giver hastigheder på op til 7 Gbit/s.

Et rent 5G-netværk adskiller sig fra andre 5G-netværk ved at have både radio- og kernenetværk i 5G.

TDC NET var allerede i september 2020 først i Danmark med et 5G-netværk, men det var et 5G non-Standalone-netværk (NSA), der brugte et 4G-netværk.

Takket være Ericssons dual-mode 5G Core-løsning har TDC NET nu opgraderet til et rent 5G-netværk. Dette giver mange fordele for slutbrugerne, herunder lavere responstid, højere effektivitet og bedre udnyttelse af spektrum.

TDC og Ericsson har gennemført en test, hvor de opnåede en maksimal downloadhastighed på 7 Gbit/s på TDC NETs 5G SA-netværk.

Med 5G Standalone kan TDC NET også udnytte teknologien network slicing, hvor forskellige erhvervskunder kan få tilpasset virtuelle “slices” af netværket til deres specifikke behov.

Gå til bund
Gravatar #1 - dugfrisk
1. sep. 2023 10:39
Men standarden er stadigvæk 12 Mbit
Gravatar #2 - Nize
1. sep. 2023 14:14
Skal det forstås som at radio-celle størrelsen nu også impacter hvor meget trafik de kan backhaule, og at de slipper for at lave et sæt 10, 25 eller 40 Gbps backhaul fibre, men lader alle dele om op-til-7-gbps-inkl-backhaul?

Et sted hvor det er svært at grave lyder det fornuftigt, men jeg fik bare et indtryk af at det bliver som vinden/vejret tillader på de celler.
Gravatar #3 - dugfrisk
1. sep. 2023 15:27
Nize (2) skrev:
Skal det forstås som at radio-celle størrelsen nu også impacter hvor meget trafik de kan backhaule, og at de slipper for at lave et sæt 10, 25 eller 40 Gbps backhaul fibre, men lader alle dele om op-til-7-gbps-inkl-backhaul?

Et sted hvor det er svært at grave lyder det fornuftigt, men jeg fik bare et indtryk af at det bliver som vinden/vejret tillader på de celler.4 og 5 g fungerer igennem master i bynære områder. Jeg har oplevet meget høje hastigheder under stormen mengele, sært nok.
Det må være fordi masten er så tæt på.
Eller også sendes det v7a WiFi
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login