TDC A/S

TDC køber den nordiske Viasat-ejer for 15 milliarder kroner

TDC er i forvejen størst i Danmark på mobiltelefoni, fastnettelefoni, tv og bredbånd. Nu køber de den nordiske mediekoncern MTG, der bl.a. ejer Viasat, Viaplay og kanaler som TV3. 15 milliarder kr. kostede fusioneringen for TDC.

Den danske telegigant kalder nu sig selv ‘den første fuldt integrerede medie- og kommunikationsudbyder i Europa’, da de samler YouSee, Viasat og deres tjenester samt Norges næststørste udbyder af kabel-tv Get, som TDC købte i 2014 for 12,5 milliarder kroner.

Årsagen til TDC’s nye køb er, at deres tv-kunder i stor stil forlader dem, hvilket skal forhindres med MTG’s indholdsproduktion, tv-kanaler og streamingtjenester.

Til sammen har TDC og MTG Nordics næsten tre millioner kunder i Sverige, Norge, Finland og Danmark – potentielt kan de nå ud til mere end ti millioner hjem i Norden.

Gå til bund
Gravatar

#1 Sn3akr 3. feb. 2018 13:37

Og så kom der flere genudsendelser på TV3, nu 59321749823'ende re-run af luksusfælden.. Godt man har klippet forbindelsen til kabelnettet, og bliver viaplay ringere, så er der heldigvis mange andre som gerne vil levere streaming. (vel også kun på streaming der findes reel konkurrence.. Kabel-tv i dk er næsten 100 ens uanset udbyder, få kr forskel og ellers kun et par kanaler skiftet rundt.)
Gravatar

#2 Ufomekaniker 4. feb. 2018 17:02

Okay så skal vi til at have en enorm dyr streaming tjeneste der ikke kan konkurrere med andre. Jammen velkommen til da :D
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login